email office@publisol.ro
0730 52 52 52
0 Cos Cumparaturi 0,00 lei
CLOSE

Cosul tau este gol

Nu ezita ! Vezi alte produse

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acesti Termeni și Condiții Generale se aplică tuturor comenzilor plasate pe site-ul  booksaveur.com și pentru comenzile trimise de persoane particulare prin telefon. În general, acestea guvernează relația dintre booksaveur.com și utilizatorii site-ului.

 

Articolul 1 - Identificarea companiei noastre

 

publisol.ro, site operat de

PUBLISHING SOLUTIONS S.R.L.,

Str Radarului nr 12E

Sat Petrești, Com Corbeanca, Ilfov

CUI: RO 39723038

Nr. de inregistrare la R. C.: J23/3981/2019 

EMAIL: office@publisol.ro

 

Tel: (+40) 730 52 52 52

Program:

Luni – Vineri : 10:00 – 18:00

 

 

Articolul 2 - Comenzi

 

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse către booksaveur.com implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi aşa mai departe.

 • Prin site: publisol.ro

Accesand pagina noastra de internet veti gasi gama completa de produse, iar comanda Dvs poate fi lansata in mod direct aici.

Comenzile Dvs vor fi confirmate in cel mai scurt timp de catre unul dintre consilierii nostri.

Pentru orice informatii referitoare la produsele noastre (gama, comanda,livrare,etc) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la contact@booksaveur.com

 • Prin telefon : (+40) 730 52 52 52

Consilierii booksaveur.com  va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face alegere potrivita.

 

 Articolul 3 - Validarea unei comenzi

- Validarea de către client

Declarați că ați citit și ați acceptat acești Termeni și condițiile înainte de a vă plasa comanda. Prin urmare, validarea comenzii dvs. reprezintă o acceptare a acestor condiții generale de vânzare. Pentru comenzile plasate direct pe site-ul nostru sau prin telefon dacă ne-ați lăsat o adresă de e-mail, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastră.

În lipsa unei dovezi contrare, datele înregistrate de booksaveur.com constituie dovada tuturor tranzacțiilor dintre booksaveur.com și clienții săi.

- Validarea de către booksaveur.com

La primirea comenzilor, booksaveur.com asigură coerența datelor comunicate. Ca parte a politicii sale împotriva plăților frauduloase, booksaveur.com  își rezervă dreptul de a efectua orice investigație necesară înainte de validarea unei comenzi. Aceasta poate include solicitarea unei dovezi de domiciliu sau solicitarea informațiilor de contact ale sucursalei dvs. bancare. Atunci când se inițiază o astfel de procedură, validarea comenzii este suspendată. În cazul în care comanda nu a fost validată în termen de 5 zile, comanda va fi anulată, iar sumele plătite vor fi rambursate. Această perioadă poate fi extinsă dacă schimburile de documente sunt în curs de desfășurare între client și booksaveur.com.

 

Articolul 4 Conditii de plata

 booksaveur.com acceptă următoarele modalități de plata :

în lei pentru livrare în Romania:

* plata RAMBURS, se plăteşte persoanei care livrează comanda în momentul primirii acesteia, angajat al firmei de curierat

*plata CARD BANCAR: Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/ Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.  - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 *plata VIRAMENT BANCAR pe baza de facturaproforma:

Cont in RON la LIBRA BANK - RO21 BREL 0002 0018 1189 0100

 Factura fiscală  va fi trimisă la adresa de facturare indicată de Client împreună cu produsele.

  

 Articolul 5 Produsele

 Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul booksaveur.com are atribuită o denumire, descriere, detalii de compoziţie şi un preţ.

Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea booksaveur.com nu va putea fi angajată.

  

Articolul 6 Valabilitatea si durata ofertei

 Oferta booksaveur.com este valabilă în limita stocului disponibil .În cazul unei rupturi de stoc sau dacă unul dintre articole lipseşte, îl vom înlocui, cu notificare in prealabil, cu un altul din aceeaşi gamă, de o calitate cel puţin echivalentă şi de o valoare cel puţin egală sau superioară, pentru a nu întârzia livrarea.
În cazul în care un articol nu poate fi înlocuit în condiţiile de mai sus după ce comanda Dvs. este definitivă, vă vom contacta telefonic sau prin email în cel mai scurt timp pentru a conveni împreuna:
- decalarea livrării până la reaprovizionarea produsului lipsă, în cazul în care acest lucru este posibil;
- înlocuirea produsului cu altul disponibil;
- anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate.

  

Articolul 7 - Preturile

Prețurile produselor noastre sunt indicate pe site în lei  inclusiv TVA, cu excepția participării la costurile de procesare și expediere.

booksaveur.com își rezervă dreptul de a modifica prețurile în orice moment.

În momentul unei comenzi, produsele vor fi facturate pe baza tarifelor în vigoare la momentul validării ordinului de comanda.

Produsele rămân proprietatea booksaveur.com până la plata integrală a prețului.

 Prețul produselor similare vândute de PUBLISHING SOLUTIONS S.R.L. în magazine terti sau prin internet vor putea fi diferite față de cele afișate pe site-ul booksaveur.com

 Articolul 8 Costul de procesare si transport

- Livrare prin curier (Fan Courier, Sameday, DPD): livrare la o adresă de destinație din Romania. Costul este de 17.90 cu TVA inclus

In caz de ramburs curier costurile suplimentare vor fi de 6 ron cu Tva inclus / ramburs

(valoare maxima a unei comenzii este de 5000 ron cu Tva incluzand transportul si costul ramburs)

 Pentru comenzile de peste 200 lei (TVA inclus) transportul este gratuit.

 

Articolul 8 Modalitati de livrare

 

Modalitatea generală de livrare este în sistem de curierat prin firmele de curierat cu care avem contracte încheiate, în limita zonelor acceptate de către firmele de curierat.
Livrarea va fi considerată încheiată în momentul predării produselor de către booksaveur.com către Transportator.
Produsele călătoresc pe riscul Clientului, chiar și în cazurile în care comanda este adresată unui alt destinatar, transferul riscurilor fiind efectuat la momentul predării coletelor către Transportator la livrare.

Clientul are obligația să verifice starea produselor livrate și să formuleze rețineri pe documentul de livrare (AWB, Aviz de însoțire a mărfii, Factura Fiscală s.a) sau prin scrisoare recomandată cu aviz de primire către booksaveur.com. în termen de 72 de ore de la livrarea produselor.
În caz contrar, nu vor putea fi începute demersurile de rambursare către Transportator.
În caz de neconformitate a produselor sau de viciu aparent, Clientul are la dispoziție 14 zile de la recepția acestora pentru a depune o reclamație către booksaveur.com. Reclamația poate fi formulată în scris și transmisă prin fax / email / poștă.
Dupa acest termen, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.

 

Articolul 8 Termene de livrare

 

În cazul plății prin card de credit sau card de debit, comenzile sunt expediate în ziua următoare validării online.  Comenzile validate vineri sunt expediate în ziua de luni următoare, cu excepția deschiderii excepționale sâmbătă mai ales în decembrie. Comenzile validate sâmbătă și duminică sunt expediate marti.

Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 24-72 ore lucrătoare

În perioada Sărbătorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, pot suferi modificari care vor fi anunţate în prealabil clientului.

 Articolul 9 Data limita de livrare

 În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 15 de zile de la data recepției de către booksaveur.com  a comenzii complete împreună cu plata integrală a acestora, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea clientului. Sumele plătite de către Client îi vor fi restituite in termen de 10 zile lucratoare de la reprimirea produselor la sediul firmei.

 Articolul 10 Termenele de renuntare

Aveți la dispoziție o perioadă de 14 zile de la primirea produselor dvs. pentru a vă exercita dreptul de renunţare de la booksaveur.com  fără a trebui să justificați motivele sau să plătiți o penalizare.

Dacă vă exercitați dreptul de renuntare în perioada menționată mai sus, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom rambursa produsul (produsele) în cauză în termen de 30 de zile de la solicitarea dvs. Costurile de expediere și returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Returnările se vor face în stare originală și vor fi complete (ambalare, aviz ...) la adresa de returnare: Publisol.ro, Str Radarului nr 12E, Sat Petrești, Com Corbeanca, Ilfov.

Nu vom accepta returnări de produse care au fost deschise sau a căror ambalare a fost deteriorată. Nu se acceptă returnarea sau înlocuirea produsului pentru produsele cu termene mai lungi sau pentru toate produsele după data de expirare. În cazul în care aceste produse vor fi în continuare returnate, acestea nu vor fi rambursate în nici un fel

 

Articolul 11 Protectia Minorilor

Orice persoană care face o comandă de pe site-ul booksaveur.com trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată.
Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății.

 Articolul 12 – Responsabilitatea publisol.ro

 booksaveur.com își declină orice răspundere, civilă sau penală, care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare a produselor comercializate sau de daune, responsabilitatea apartine  furnizorului produsului în cauză.

 

Articolul 13 Politica de confidentialitate

 Prin acceptarea acestor termeni va declarati de acord ca furnizarea serviciilor si produselor sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date Personale".
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. booksaveur.com nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre booksaveur.com. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice şi aşa mai departe.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale booksaveur.com se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si booksaveur.com.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
booksaveur.com. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe adresa Str Radarului nr 12E, Sat Petrești, Com Corbeanca, Ilfov, sau prin email la adresa office@publisol.ro , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
booksaveur.com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  • a. dreptul de a cere booksaveur.com sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • b. dreptul de a cere booksaveur.com sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • c. dreptul de a cere booksaveur.com sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  • d. dreptul de a cere booksaveur.com sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@publisol.ro

  Siteul nostru foloseste cookiuri, puteti vedea politica referitoare la cookie-uri aici

  Articolul 14  Litigii


  Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

  Prezentele condiții generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislația română. În caz de litigii, clientul se va adresa societății booksaveur.com pentru a găsi o soluție amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluționate de către Instanțele competente.

   

  Articolul 15 Copywrite

  Toate elementele site-ul booksaveur.com  sunt și rămân proprietatea intelectuală exclusivă a booksaveur.com . Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă, exploatată, difuzată sau utilizată pentru orice scop, inclusiv software, elemente vizuale sau sonore ale site-ului. Folosirea orice link simplă sau hypertext este strict interzisă fără acordul scris al booksaveur.com