Sari la conținut

News

Drumul spre libertate. Harry & Meghan” de Omid Scobie si Carolyn Durand

de Hadrian Mateescu 25 Feb 2021 0 Comentarii

 

 

Habar n-aveam câtă patimă a născut volumul “Drumul spre libertate. Harry & Meghan” de Omid Scobie şi Carolyn Durand! Am aflat absolut întâmplător atunci când, căutând mai multe informaţii despre cei doi autori, ziarişti apropiaţi Casei de Windsor (că ţi-am mai spus că mă pasionează tot ce ţine de jurnalism), m-am trezit într-o adevărată furtună a conspiraţiilor, acuzaţiilor, presupunerilor şi invectivelor!

 

Miza acestui adevărat război care se poartă între fanii cărţii şi cei care o desfiinţează este dacă “epica biografie neoficială”, aşa cum sună prezentarea oficială a editurii, a fost scrisă sau nu cu aprobarea Ducelui și Ducesei de Sussex - prinţul Harry și Meghan Markle. Autorii neagă cu înverşunare, ceea ce… îi înverşunează şi mai tare pe cei care susţin că prea sunt portretizaţi prinţul roşcovan şi aleasa lui pistruiată ca nişte îngeri.

 

Până şi pe adresa blogului nostru au venit comentarii de genul “de ce citeşti cartea asta?”, “e doar un exerciţiu de PR”, “e publicitate plătită”!!! Ceea ce, trebuie să recunosc, reprezintă o premieră în istoria anaarecarti.ro!

 

Acum…

 

Ca să depăşim dezbaterea şi să ne întoarcem la titlul în sine, eu îţi spun cu toată sinceritatea că, după părerea mea, volumul nu numai că are aprobarea princiară, dar cred că scorpia de Meghan a stat şi a dictat TOTUL, de la cuvântul cu care se deschide povestea (şi care este chiar “Totul”)  până la punctul final J . Ceea ce pe mine nu mă deranjează niciun pic!

 

Întotdeauna m-am întrebat de ce, atunci când actriţa-devenită-prinţesă era efectiv demolată de tabloidele britanice, nu exista nicio reacţie din partea palatului Buckingham. Iar volumul nu numai că dă un răspuns nedumeririlor mele, dar, în sfârşit, îmi permite să ascult povestea şi în varianta lui Meghan şi a lui Harry. Practic, ţin în mâini partea lor de adevăr.

 

Căci Meghan poate nu e cea mai agreabilă fiinţă de pe pământ, dar nici în imaginea de femeie malefică, demonizataă de presă cu ajutorul unor “complici”, eu nu am crezut vreodată 100%. Pentru că acei “complici” erau chiar rudele lui Meghan. Tatăl ei, fratele, sora vitregă. Cea mai bună prietenă a ei. Mama celei mai bune prietene. Toate aceste persoane au dezvăluit ziariştilor – unii contra unor sume frumoase de bani, alţii, doar din invidie sau prostie – informaţii atât de intime despre actriţa din serialul “Suits”, încât pot să-mi imaginez cum i-a căzut cerul în cap, cât de umilită şi de furioasă s-a simţit, mai ales că, aşa cum prevede eticheta de la Curte, nu avea voie sa dea nicio replică în presă.

 

Ei, lasă că a dat cu cartea asta de le-a ieşit tuturor pe nas J !

 

Spre satisfacţia mea, volumul este mai puţin un love story (că ştii cât de alergică e la siropoşenii echipa anaarecarti.ro) şi mai mult un reportaj în spatele zidurilor aurite ale palatului Buckingham. Prin ochii lui Meghan, desigur, ceea ce nu-l face mai puţin valoros.

 

Te familiarizezi astfel cu protocolul strict după care se desfăşoară anumite evenimente, dar şi cu subtila conduită a respectării complicatei ierarhii din familia regală. Înţelegi de ce Regina NU urcă prima în propria-i maşină şi vei muri de poftă citind descrierea felurilor de mâncare servite capetelor încoronate la micul dejun. Sau la prânz. Sau la cină (jur că nu înţeleg cum de membrii Casei de Windsor nu sunt toţi nişte obezi!).

 

Volumul are şi câteva pagini extrem de emoţionante, în care Harry dezvăluie cât de profund a fost afectat de moartea mamei sale, prinţesa Diana, şi cât de dificilă a fost terapia prin care a reuşit, în cele din urmă, să depăşeaşcă şocul unei astfel de tragedii. Puştiul simpatic, care te făcea să zâmbeşti numai când îi zăreai chipul atât de expresiv, s-a transformat într-un bărbat care nu se sfieşte să-şi dezvăluie slăbiciunile, mai ales atunci când simte că marturia lui poate alina suferinţa altora.

 

Activitatea caritabilă pe care o presupune poziţia de prinţ ocupă o parte consistentă din carte, ca şi relaţia de love & hate pe care Harry a dezvoltat-o cu mass-media. Căci aceeaşi presă care i-a fotografiat mama când îşi dădea ultima suflare îi atacă azi soţia, acuzând-o în cele mai blande articole că e o profitoare şi devenind, în titlurile ei extreme, de-a dreptul rasistă, avand în vedere originile afro-americane ale lui Meghan. Cu toate acestea, este aceeaşi presă în faţa căreia Harry îţi anunţă logodna, căreia îi acordă interviuri în momentele cheie ale vieşii sale şi pe care se bazează în mediatizarea acţiunilor sale filantropice.

 

Firile romantice, care visează cu ochii deschişi la idile princiare şi care îşi spun “dacă Meghan a putut, pot şi eu”, nu vor fi totuşi dezamăgite. Cartea urmăreşte cronologic povestea de dragoste a actriţei cu Harry, de la bun început (un blind date!!!, informaţie care m-a luat prin surprindere, nu m-am aşteptat la aşa ceva J ), descrie planurile lor de evadare, departe de presa dezlănţuită, cererea în căsătorie, inelul, petrecerea de nuntă, ce mai… Până şi nuanţa şuviţelor lui Meghan este precizată în carte J !

 

(Bine, tot pentru firi “romantice”, autorii ar fi putut să publice la final şi o listă cu prinşi burlaci, indiferent de naţionalitate, şi unde anume pot fi ei întâlniţi… ca să nu mai stea fetele să-şi bată capul J J J . Pentru această omisiune, voi confisca o steluţă cărţii).

 

Glumesc, desigur! Dar o steluţă tot mi-o iau înapoi pentru că, în partizanatul ei, cartea are unele exagerări care m-au cam iritat. De exemplu, o broşă purtată de o invitată la o petrecere este considerată de Meghan ca fiind un apropo rasist la originile ei (îţi dai seama că am căutat imediat broşa pe google şi m-am uitat luuuuung la ea încercând să înţeleg de ce/de unde atâta supărare. N-am reuşit. Jur că eu am cercei de zece ori mai xenofobi decât broşa aia!).

 

Sau pentru că William îşi arată îngrijorarea, ca frate mai mare (şi ca moștenitor al coroanei regale britanice, la o adică!), în legătură cu idila lui Harry şi a lui Meghan care evoluează “un pic prea repede”, în relaţia dintre cei doi bărbaţi apare o fisură care capătă, cu trecerea timpului, dimensiunile unui hău!  

 

Cea care iese cel mai prost din toată cartea, după părerea mea, este însă Kate, ducesa de Cambridge. Deşi nicăieri nu se pune punctul pe i, antipatia lui Meghan pentru soţia lui William e palpabilă în fiecare paragraf care le are ca protagoniste. Nimic din ce face Kate nu o mulţumeşte pe cumnata sa: dacă vine spre ea, de ce nu pleacă?, dacă este absentă, de ce nu este prezentă?, dacă se întâlnesc întâmplător la cumpărături, de ce pleacă separat? Şi tot asa… Să ne înţelegem, eu nu sunt deloc vreo admiratoare a lui Kate şi chiar cred că unele dintre acuzaţiile voalate ale lui Meghan sunt reale. Mai mult chiar, ca să fiu sinceră, încep să casc numai la gândul că plictisitorii ăştia doi de Kate şi William vor conduce într-o zi Regatul Unit al Marii Britanii. Dar lipsa de echilibru în prezentarea celor două prinţese este atât de flagrantă, încât numai şi din spirit de contradicţie şi tot confisc steluţa de care vorbeam mai sus.

 

Trecând însă peste antipatiile justificate sau nu ale lui Meghan, cartea rămâne, din punctul meu de vedere, un document care te va ajuta să înţelegi cum un prinţ şi o prinţesă, care duc o viaţă invidiată de milioane de oameni, decid într-o bună zi să renunţe la rangul de “membri seniori ai familiei regale britanice”, să părăsească Anglia şi să o ia de la capăt în alt colţ al lumii, ca doi oameni obişnuiţi.

 

La nunta prinţului Harry, mulţi analişti au susţinut că alegerea unei soţii ca Meghan Markle va schimba profund monarhia britanică. Nici prin cap nu le trecea în ce mod li se vor adeveri vorbele J !

Puteti citi mai mult aici: https://cutt.ly/NlwZbM7

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Articol anterior
Articol următor

Lăsați un comentariu

De notat, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Vă mulțumim pentru abonare!

Acest email a fost deja înregistrat!

Cumpără look-ul

Alege opțiuni

Publisol.ro
Actualizari exclusive, noi aparitii si reduceri speciale pentru membri
Anunta-ma cand se intoarce in stoc
Termeni & Condiții

Termeni si conditii

Acesti Termeni și Condiții Generale se aplică tuturor comenzilor plasate pe site-ul publisol.ro și pentru comenzile trimise de persoane particulare prin telefon. În general, acestea guvernează relația dintre publisol.ro și utilizatorii site-ului.


Articolul 1 - Identificarea companiei noastre

publisol.ro, site operat de PUBLISHING SOLUTIONS S.R.L., cu adresa Piața Presei Libere nr. 1, corp A3-A4, Et. 1, 077067 București, Romania. CUI: RO 39723038, Nr. de inregistrare la R. C.: J40/15549/2022 EMAIL: office@publisol.ro, Tel: (+40) 00722450666. Program de relatii cu clientii si procesare comenzi: Luni – Vineri : 09.00-17.00

Articolul 2 - Comenzi

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse către publisol.ro implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi aşa mai departe.

Prin site: publisol.ro

Accesand pagina noastra de internet veti gasi gama completa de produse, iar comanda Dvs poate fi lansata in mod direct aici. Comenzile Dvs vor fi confirmate in cel mai scurt timp de catre unul dintre consilierii nostri. Pentru orice informatii referitoare la produsele noastre (gama, comanda,livrare,etc) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la comenzi@publisol.ro. Consilierii publisol.ro va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face alegere potrivita.

Articolul 3 - Validarea unei comenzi

Validarea de către client: Declarați că ați citit și ați acceptat acești Termeni și condițiile înainte de a vă plasa comanda. Prin urmare, validarea comenzii dvs. reprezintă o acceptare a acestor condiții generale de vânzare. Pentru comenzile plasate direct pe site-ul nostru sau prin telefon dacă ne-ați lăsat o adresă de e-mail, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastră. În lipsa unei dovezi contrare, datele înregistrate de publisol.ro constituie dovada tuturor tranzacțiilor dintre publisol.ro și clienții săi.

Validarea de către publisol.ro: La primirea comenzilor, publisol.ro asigură coerența datelor comunicate. Ca parte a politicii sale împotriva plăților frauduloase, publisol.ro își rezervă dreptul de a efectua orice investigație necesară înainte de validarea unei comenzi. Aceasta poate include solicitarea unei dovezi de domiciliu sau solicitarea informațiilor de contact ale sucursalei dvs. bancare. Atunci când se inițiază o astfel de procedură, validarea comenzii este suspendată. În cazul în care comanda nu a fost validată în termen de 5 zile, comanda va fi anulată, iar sumele plătite vor fi rambursate. Această perioadă poate fi extinsă dacă schimburile de documente sunt în curs de desfășurare între client și publisol.ro

Articolul 4 - Conditii de plata

publisol.ro acceptă următoarele modalități de plata :

lei pentru livrare în Romania si strainatate (in cazul comenzilor din afara Romaniei, este necesara plata on-line cu cardul bancar):

 • plata RAMBURS, se plăteşte persoanei care livrează comanda în momentul primirii acesteia, angajat al firmei de curierat
 • plata CARD BANCAR: Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/ Mastercard).
 • Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 • plata VIRAMENT BANCAR pe baza de factura proforma: Cont in RON la LIBRA BANK - RO21 BREL 0002 0018 1189 0100. Factura fiscală va fi trimisă la adresa de facturare indicată de Client împreună cu produsele.

Articolul 5 - Produsele

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul publisol.ro are atribuită o denumire, descriere, detalii de compoziţie şi un preţ. Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea publisol.ro nu va putea fi angajată.

Articolul 6 - Valabilitatea si durata ofertei

Oferta publisol.ro este valabilă în limita stocului disponibil .În cazul unei rupturi de stoc sau dacă unul dintre articole lipseşte, îl vom înlocui, cu notificare in prealabil, cu un altul din aceeaşi gamă, de o calitate cel puţin echivalentă şi de o valoare cel puţin egală sau superioară, pentru a nu întârzia livrarea.

În cazul în care un articol nu poate fi înlocuit în condiţiile de mai sus după ce comanda Dvs. este definitivă, vă vom contacta telefonic sau prin email în cel mai scurt timp pentru a conveni împreuna:

 • decalarea livrării până la reaprovizionarea produsului lipsă, în cazul în care acest lucru este posibil;
 • înlocuirea produsului cu altul disponibil;
 • anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate sau, dupa caz
 • returnarea sumelor de bani achitate pentru produsele indisponibile

Articolul 7 - Preturile

Prețurile produselor noastre sunt indicate pe site în lei inclusiv TVA, cu excepția participării la costurile de procesare și expediere. Publisol.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile în orice moment. În momentul unei comenzi, produsele vor fi facturate pe baza tarifelor în vigoare la momentul validării ordinului de comanda. Produsele rămân proprietatea publisol.ro până la plata integrală a prețului. Prețul produselor similare vândute de PUBLISHING SOLUTIONS S.R.L. în magazine terti sau prin internet vor putea fi diferite față de cele afișate pe site-ul publisol.ro

Articolul 8 - Costul de procesare si transport

 • Livrare prin curier (Fan Courier, Sameday, DPD, GLS Courier): livrare la o adresă de destinație din Romania. Costul este de 17.90 cu TVA inclus. Valoarea maxima a unei comenzii este de 5000 ron cu Tva incluzand transportul si costul ramburs. Pentru comenzile de peste 150 lei (TVA inclus) transportul este gratuit.<*/li>
 • Livrare prin CN Posta Romana pentru comenzile platite cu cardul si efectuate din strainatate, din tarile eligibile (Europa)

Articolul 9 - Modalitati de livrare

Modalitatea generală de livrare este în sistem de curierat prin firmele de curierat cu care avem contracte încheiate, în limita zonelor acceptate de către firmele de curierat.Livrarea va fi considerată încheiată în momentul predării produselor de către publisol.ro către Transportator. Produsele călătoresc pe riscul Clientului, chiar și în cazurile în care comanda este adresată unui alt destinatar, transferul riscurilor fiind efectuat la momentul predării coletelor către Transportator la livrare. Clientul are obligația să verifice starea produselor livrate și să formuleze rețineri pe documentul de livrare (AWB, Aviz de însoțire a mărfii, Factura Fiscală s.a) sau prin scrisoare recomandată cu aviz de primire către publisol.ro. în termen de 72 de ore de la livrarea produselor. În caz contrar, nu vor putea fi începute demersurile de rambursare către Transportator.

În caz de neconformitate a produselor sau de viciu aparent, Clientul are la dispoziție 14 zile de la recepția acestora pentru a depune o reclamație către publisol.ro. Reclamația poate fi formulată în scris și transmisă prin email / poștă.

Dupa acest termen, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.

Articolul 10 - Termene de livrare

În cazul plății prin card de credit sau card de debit, comenzile sunt expediate în ziua următoare validării online. Comenzile validate vineri sunt expediate în ziua de luni următoare, cu excepția deschiderii excepționale sâmbătă mai ales în decembrie. Comenzile validate sâmbătă și duminică sunt expediate marti.

Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 24-72 ore lucrătoare

În perioada Sărbătorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, pot suferi modificari care vor fi anunţate în prealabil clientului.

Articolul 11- Data limita de livrare

În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 15 de zile de la data recepției de către publisol.ro a comenzii complete împreună cu plata integrală a acestora, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea clientului. Sumele plătite de către Client îi vor fi restituite in termen de 10 zile lucratoare de la reprimirea produselor la sediul firmei.

Articolul 12 - Termenele de renuntare

Aveți la dispoziție o perioadă de 14 zile de la primirea produselor dvs. pentru a vă exercita dreptul de renunţare de la publisol.ro fără a trebui să justificați motivele sau să plătiți o penalizare.

Dacă vă exercitați dreptul de renuntare în perioada menționată mai sus, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom rambursa produsul (produsele) în cauză în termen de 30 de zile de la solicitarea dvs. Costurile de expediere și returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Returnările se vor face în stare originală și vor fi complete (ambalare, aviz ...) la adresa de returnare: Publishing Solutions, Str Radarului nr 12E, Sat Petrești, Com Corbeanca, Ilfov.

Nu vom accepta returnări de produse care au fost deschise sau a căror ambalare a fost deteriorată. Nu se acceptă returnarea sau înlocuirea produsului pentru produsele cu termene mai lungi sau pentru toate produsele după data de expirare. În cazul în care aceste produse vor fi în continuare returnate, acestea nu vor fi rambursate în nici un fel

Articolul 13 - Protectia Minorilor

Orice persoană care face o comandă de pe site-ul publisol.ro trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată. Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății.

Articolul 14 – Responsabilitatea publisol.ro

publisol.ro își declină orice răspundere, civilă sau penală, care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare a produselor comercializate sau de daune, responsabilitatea apartine furnizorului produsului în cauză.

Articolul 15 - Politica de confidentialitate

Prin acceptarea acestor termeni va declarati de acord ca furnizarea serviciilor si produselor sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date Personale".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. publisol.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre publisol.ro pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice şi aşa mai departe. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale publisol.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si publisol.ro

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. publisol.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe adresa Piața Presei Libere nr. 1, corp A3-A4, Et. 1, 077067 București, Romania sau prin email la adresa office@publisol.ro , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

publisol.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere publisol.ro sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere publisol.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere publisol.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. dreptul de a cere publisol.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@publisol.ro

Siteul nostru foloseste cookiuri, puteti vedea politica referitoare la cookie-uri pe siteul nostru

Articolul 16 - Litigii

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Prezentele condiții generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislația română. În caz de litigii, clientul se va adresa societății Publishing Solutions SRL pentru a găsi o soluție amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluționate de către Instanțele competente.

Articolul 15 - Copyright

Toate elementele site-ul publisol.ro sunt și rămân proprietatea intelectuală exclusivă a publisol.ro . Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă, exploatată, difuzată sau utilizată pentru orice scop, inclusiv software, elemente vizuale sau sonore ale site-ului. Folosirea orice link simplă sau hypertext este strict interzisă fără acordul scris al publisol.ro.

this is just a warning
Conectează-te
Coș de cumpărături
0 articole