email comenzi@publisol.ro
0762 068 926
0 Cos Cumparaturi 0,00 lei
CLOSE

Cosul tau este gol

Nu ezita ! Vezi alte produse

Citind-o pe Mary Jordan. Cartea „Arta Ei de a Reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump”!

de Hadrian Mateescu
0 Comentarii

Mary Catherine Jordan (născută la 10 noiembrie 1960) este o jurnalistă americană câștigătoare a Premiului Pulitzer. Timp de 14 ani a fost corespondent în străinătate, scriind din aproape 40 de țări. Alături de soțul ei, jurnalistul de la Washington Post, Kevin Sullivan, Jordan conducea birourile de ziare din Tokyo, Mexico City și Londra. Jordan a fost, de asemenea, fondatorul și editorul Washington Post Live, care găzduiește dezbateri politice, conferințe și evenimente de știri pentru compania media. Jordan intervievează, de asemenea, unii dintre cei mai performanți oameni din lume pentru podcast-ul de succes „What it Takes” creat de Academy of Achievement. Printre cei cu care a vorbit ca parte a acestei serii de podcasturi se numără legendele cântătoare Julie Andrews, Peter Gabriel și Judy Collins. Ea a intervievat, de asemenea, fostul președinte Jimmy Carter, actorul Michael Caine, și nu în ultimul rând pe prima doamnă, Melanie Trump, iar în urma acestei colaborări s-a născut cartea „Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump”, o istorisire controversată despre multe necuvinte ce s-au pierdut în agitația jurnaliștilor care au căutat senzaționalul.

Viața controversată a lui Melanie Trump mereu a fost sub vizorul tabloidelor internaționale. Iar o dată ce a devenit prima doamnă a fost ținta intereselor jurnaliștilor și publicațiilor atât speculative cât și de natură sensibilă a vieții și activității acesteia. Mary Jordan ne aduce o versiune veridică a reușitelor și experiențelor Melaniei Trump într-o carte recent apărută și în limba română la Editura PUBLISOL!

Carte fiind scrisă de o jurnalistă detaliile sunt foarte bine puse la punct, multe lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le-ar ști despre protagonistă. Cercetările făcute mi-au deschis ochii cu privire la ceea ce s-a întâmplat în spatele fațadei publice. Jordan o descrie pe Melania ca fiind concentrată, nemiloasă și ambițioasă – lăsându-și prietenii în urmă odată ce a trecut la o nouă parte din viața ei, indiferent dacă a fost o carieră de model care a condus-o de la Milano, Italia la New York City sau căsătoria ei cu magnatul de afaceri care a dus-o la Casa Albă.

Autoarea cu un dar cizelat în anii profesionali a aplicat o structură narativă foarte clară. Este ușor să urmăriți povestea Melaniei Trump. Deoarece este fixă pe o persoană Melanie cu siguranță și-a setat direcția de povestit și redat din viața ei. Este doar o imagine de ansamblu și un set de presupuneri în cunoștință de cauză cu privire la tipul de persoană care este. Mesajul pe care l-am primit din carte este că Melania își dorea doar o viață stabilă și sigură. A reușit asta căsătorindu-se cu Trump. Cu toate acestea, întreaga ei viață s-a schimbat după ce a fost ales președinte. A trebuit să-și renegocieze acea fadă fațadă a unei căsătorii, să-și protejeze fiul și să se gândească la cum să-și gestioneze noul rol ca primă doamnă a Statelor Unite. Umanizează figura evazivă pe care o reprezintă acum. Per total, mă bucur că am citit cartea, ca aspect de informare personală și a construirii unei păreri proprii. În concluzie pot spune un lucru: se merită unul pe altul!

„Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump” e o carte care atrage atenția, în principal, raportează o mare parte din cele spuse deja. Dacă există un interes pentru viața Melaniei Trump înainte de căsătorie, această carte furnizează aceste informații. Povestea bine raportată a unei femei care a știut ce vrea și cum și-a urmat calea pentru a-și atinge obiectivele.

by Hadrian Mateescu

Posteaza comentariu

Lasa un comentariu


Comentariile vor fi postate dupa aprobarea moderatorului