Sari la conținut

News

Adio, Zahăr!, de Molly Carmel: o carte WOW despre nutriție și sănătate!

de Bogdan Cercel 22 Jul 2020 0 Comentarii
Adio, Zahăr!, de Molly Carmel: o carte WOW despre nutriție și sănătate! - Publisol.ro

Așa cum promis încă de la lansarea proiectului Booksaveur, nu vom fi doar un alt magazin online. Căutăm să vă aducem cele mai frumoase cărți, dar și cele mai bune produse gourmet la cele mai bune prețuri. Permanent dezvoltăm colaborări cu edituri și furnizori de top, dar ne implicăm și personal în aducerea în România a unor titluri ce-și merită cu prisosință locul în biblioteca ta.

 Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirea unei cărți pe care va trebui să o citești - „Adiozahăr!”, de Molly Carmel.

O carte excelent scrisă, atent documentată și care îți va schimba pentru totdeauna percepția pe care o ai despre ce înseamnă nutriția corectă și, în final, îngrijirea sănătății.  

Și pentru a te convinge, îți prezentăm mai jos prezentarea făcută cărții „Adiozahăr!” de Anca Bejan, un nume deja consacrat printre autorii cărților de nutriție din România odată cu apariția cărții Dieta Minune.

 Cartea este deja disponibilă pentru precomenzi, dacă vrei să fii printre primii care o citesc te rugăm să ne scrii la adresa: contact@booksaveur.com

Anca Bejan despre cartea „Adiozahăr!”:

 „Adiozahăr!” este o carte despre nutriție și sănătate, nu „încă o carte” despre nutriție și sănătate. Autoarea, Molly Carmel, este un om obișnuit - nu este vreun manechin înfometat care dezvăluie rețetele celor șapte salate pe care le-a mâncat toată viața, nu este un medic care a învățat pe de rost o teorie fără a ști o clipă ce înseamnă experiența traumatizantă cu obezitatea, nu este un dietetician-vedetă, nu este un antrenor de fitness sau un sportiv de performanță care să impresioneze prin corpul bine lucrat, dar imposibil de atins de cei de rând. Molly Carmel este un om obișnuit care a devenit expert de seamă în domeniul nutriției în primul rând din cauza și în același timp datorită experienței personale de viață: o luptă de vreo 30 de ani cu dietele și cu kilogramele în plus. Din victimă a relației toxice pe care a avut-o cu mâncarea, Molly a ajuns o învingătoare. Din clipa în care a reușit să pună stăpânire pe caii nărăvași ai poftelor sale nesănătoase, a găsit un sens în viață din împărtășirea secretelor reușitei sale. Și-a dedicat aproape toată energia reeducării nutriționale a celor pentru care rezultatele ei sunt posibile doar în filmele cu happy-end. Și asta tocmai pentru a demonstra că, da, este posibil să trăiești și fără să fii stresat de nevoia de a intra, măcar din când în când, la dietă. De fapt, nu doar că este posibil, ci așa este necesar și normal să trăiești, iar normal nu este ceva subiectiv, ci are ca referință „manualul cu instrucțiuni de folosire” al organismului.

Titlul acestei cărți are tendința să sperie! Și nu doar pe cei care iubesc mâncarea, adică pe toți oamenii, căci, prin definiție, toți oamenii iubesc mâncarea, deoarece „au înscris în codul lor genetic” că aceasta le este necesară supraviețuirii și, în plus, le poate oferi multă plăcere… Titlul arre tendința să sperie și pentru că este evident pentru toată lumea că zahărul nu este un ingredient creat de natură pentru a hrăni, ci este un ingredient creat artificial pentru a răsfăța. Este evident pentru toată lumea că zahărul trebuie evitat, dar ne facem că „merge și așa”, că putem trăi într-o relație sănătoasă cu ceva nesănătos. În această logică stă esența tezei propuse de Molly: că nu mai are rost să ne mințim! Nu există nici o metodă prin care putem reinventa natura și/sau modul în care este făcut organismul să funcționeze. Nu-l putem păcăli că zahărul îi este benefic, doar pentru că noi dezvoltăm o dependență psihologică pentru acest ingredient care ne vrăjește simțurile precum cântecul unei sirene. Nu putem avea o relație sănătoasă cu ceva atât de toxic pentru organism. Punct!

Marele șoc al cititorului nu se oprește, însă, la titlu. Marele șoc se produce atunci când acesta află că, sub denumirea de zahăr intră mai multe substanțe sau ingrediente, chiar și zaharina sau alți îndulcitori cu indice glicemic zero. Molly prezintă o listă completă a tuturor acestor inamici pe care-i numește, generic, zahăr, apoi șochează cititorul din nou: va trebui să renunțăm nu doar la zahăr, ci și la făină, dacă ne dorim o relație cu adevărat sănătoasă cu mâncarea. Mai ales pentru că ambele dau o dependență cu care nu putem lupta având doar o alimentație echilibrată. Adică, da, e de preferat ca în locul excesului să consumi mai puțin zahăr și mai puțină făină, dar nici asta nu e tocmai bine pentru sănătate. Vorba aceea, nu te lua la trântă cu ispita crezând că poți deveni învingător. E mult mai sigur să o eviți!

Să trăiești complet fără zahăr și fără făină în anii 2000 este o provocare uriașă ce poate părea chiar imposibil de îmbrățișat. Și asta pentru că aceste ingrediente se află peste tot în fața noastră și la îndemână, pe mai toate etichetele produselor alimentare ambalate. Autoarea oferă, însă, și soluții, nu doar exemplul personal și încurajările sale sau ale altor oameni care i-au adoptat stilul de viață. În cartea sa, Molly oferă instrumente pe care cei care doresc să renunțe la zahăr și la făină să le poată folosi, pentru ca despărțirea să le fie ușoară, eficientă și definitivă.

Aș include „Adiozahăr!” pe lista bibliografică obligatorie pentru oricine este preocupat de sănătatea sa și a celor dragi. Pentru orcine de fapt! Pentru că este o carte care trebuie citita, indiferent că ești de acord cu ea din primele pagini, indiferent că nu te convinge nici până la final. Trebuie citită sau măcar cunoscută această mărturie, pentru că te poate ajuta să conștientizezi, iar acesta este un pas important. Chiar dacă nu alegi să renunți la zahăr și la făină la finalul lecturii, vei fi un alt om, un om care este în cunoștință de cauză. Experiența personală de reeducare alimentară mă face să cred că nimeni nu poate rămâne complet nemișcat la aflarea mărturiei lui Molly și la înțelegerea argumentelor aduse de aceasta. Și aceeași experiență îmi spune că informația lucrează în noi. Poate nu ești astăzi capabil să renunți complet la zahăr, poate nici mâine nu ești, dar poimâine e mai probabil că vei face acest pas dacă ai pregătirea oferită de o astfel de lectură. „Adiozahăr!” este o treaptă importantă de urcat pe acest drum. Până și autoarea tot așa a început. A vorbit deschis și cât mai des despre acest subiect și despre promisiunea pe care și-a făcut-o și a făcut toate aceste declarații publice tocmai pentru a se autoresponsabiliza și automotiva.

Mărturia lui Molly este foarte importantă! Povestește despre atât de multe îngrășări și slăbiri, despre atât de multe lupte cu fel și fel de dependențe, a trecut chiar și printr-o operație de bypass gastric, precum și prin bulimie, încât te întrebi când a avut timp într-o viață de om de atât de multe experiențe... Din experiențele oamenilor putem învăța foarte multe, căci ne recunoaștem în unele fapte sau trăiri și asta ne dă curajul să mergem mai departe, să fim mai buni, să mai încercăm o dată și să renunțăm la lamentări de tot felul. Iar Molly își povestește luptele cu kilogramele în plus atât de pe șleau, încât te dezarmează în orice încercare de a i te împotrivi. 

 „Adiozahăr!” este o lectură puternică ce te pune profund pe gânduri. Te răscolește și te face să aluneci ușor în autoanaliză. Îți pune oglinda în față. Și ai să vezi că în această oglindă nu-ți va plăcea să vezi un om aflat într-o relație toxică și dependent de mâncare. Nici nu știu dacă e bine ca această carte să producă o revoluție atât de mare încât să ne facă să renunțăm complet la zahăr și la făină, dar știu sigur că în cazul relației cu zahărul și cu făina poți foarte ușor pierde controlol. Cartea lui Molly te ajută să conștientizezi ce se află în spatele acestei relații toxice și să iei frâiele odată pentru totdeauna! Poate nu reușești să renunți definitiv la zahăr și la făină, dar lectura asta te poate ajuta să-ți însănătoșești relația pe care o ai cu acestea!

Pentru cititorul român cartea mai are un aspect șocant în plus. Prezintă o realitate față de care noi încă suntem departe: în America problema obezității afectează un procent mult mai mare al populației. Să spunem bine-mersi și să folosim experiența din „Țara Tuturor Posibilităților” pentru a ocoli acest dezastru. Povestea lui Molly, o femeie de origine americană care s-a luptat încă din copilărie cu obezitatea, este înduioșătoare. În România sunt mult mai puțini copiii care sunt afectați într-o asemenea manieră, dar nu mai avem nici noi mult până acolo dacă nu luăm atitudine. Molly este și dovada că tot ce ni se întâmplă ni se întâmplă cu un scop precis și tot ce pare piedică este menit în primul rând să ne ajute să evoluăm. Dar ne putem folosi și de experiențele altora. Așa că îi mulțumesc lui Molly că și-a pus sufletul pe tavă și a lăsat posterității metoda sa de renunțare la zahăr și pe dumneavoastră vă invit să parcurgeți cu răbdare și mare atenție acest text. Adiozahăr! Bun venit, viață plină, experiențe noi, libertate!

Nu uitați: cartea este deja disponibilă pentru precomenzi, dacă vrei să fii printre primii care o citesc te rugăm să ne scrii la adresa: contact@booksaveur.com!

 

Articol anterior
Articol următor

Lăsați un comentariu

De notat, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Vă mulțumim pentru abonare!

Acest email a fost deja înregistrat!

Cumpără look-ul

Alege opțiuni

Publisol.ro
Actualizari exclusive, noi aparitii si reduceri speciale pentru membri
Anunta-ma cand se intoarce in stoc
Termeni & Condiții

Termeni si conditii

Acesti Termeni și Condiții Generale se aplică tuturor comenzilor plasate pe site-ul publisol.ro și pentru comenzile trimise de persoane particulare prin telefon. În general, acestea guvernează relația dintre publisol.ro și utilizatorii site-ului.


Articolul 1 - Identificarea companiei noastre

publisol.ro, site operat de PUBLISHING SOLUTIONS S.R.L., cu adresa Piața Presei Libere nr. 1, corp A3-A4, Et. 1, 077067 București, Romania. CUI: RO 39723038, Nr. de inregistrare la R. C.: J40/15549/2022 EMAIL: office@publisol.ro, Tel: (+40) 00722450666. Program de relatii cu clientii si procesare comenzi: Luni – Vineri : 09.00-17.00

Articolul 2 - Comenzi

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse către publisol.ro implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi aşa mai departe.

Prin site: publisol.ro

Accesand pagina noastra de internet veti gasi gama completa de produse, iar comanda Dvs poate fi lansata in mod direct aici. Comenzile Dvs vor fi confirmate in cel mai scurt timp de catre unul dintre consilierii nostri. Pentru orice informatii referitoare la produsele noastre (gama, comanda,livrare,etc) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la comenzi@publisol.ro. Consilierii publisol.ro va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face alegere potrivita.

Articolul 3 - Validarea unei comenzi

Validarea de către client: Declarați că ați citit și ați acceptat acești Termeni și condițiile înainte de a vă plasa comanda. Prin urmare, validarea comenzii dvs. reprezintă o acceptare a acestor condiții generale de vânzare. Pentru comenzile plasate direct pe site-ul nostru sau prin telefon dacă ne-ați lăsat o adresă de e-mail, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastră. În lipsa unei dovezi contrare, datele înregistrate de publisol.ro constituie dovada tuturor tranzacțiilor dintre publisol.ro și clienții săi.

Validarea de către publisol.ro: La primirea comenzilor, publisol.ro asigură coerența datelor comunicate. Ca parte a politicii sale împotriva plăților frauduloase, publisol.ro își rezervă dreptul de a efectua orice investigație necesară înainte de validarea unei comenzi. Aceasta poate include solicitarea unei dovezi de domiciliu sau solicitarea informațiilor de contact ale sucursalei dvs. bancare. Atunci când se inițiază o astfel de procedură, validarea comenzii este suspendată. În cazul în care comanda nu a fost validată în termen de 5 zile, comanda va fi anulată, iar sumele plătite vor fi rambursate. Această perioadă poate fi extinsă dacă schimburile de documente sunt în curs de desfășurare între client și publisol.ro

Articolul 4 - Conditii de plata

publisol.ro acceptă următoarele modalități de plata :

lei pentru livrare în Romania si strainatate (in cazul comenzilor din afara Romaniei, este necesara plata on-line cu cardul bancar):

 • plata RAMBURS, se plăteşte persoanei care livrează comanda în momentul primirii acesteia, angajat al firmei de curierat
 • plata CARD BANCAR: Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/ Mastercard).
 • Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 • plata VIRAMENT BANCAR pe baza de factura proforma: Cont in RON la LIBRA BANK - RO21 BREL 0002 0018 1189 0100. Factura fiscală va fi trimisă la adresa de facturare indicată de Client împreună cu produsele.

Articolul 5 - Produsele

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul publisol.ro are atribuită o denumire, descriere, detalii de compoziţie şi un preţ. Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea publisol.ro nu va putea fi angajată.

Articolul 6 - Valabilitatea si durata ofertei

Oferta publisol.ro este valabilă în limita stocului disponibil .În cazul unei rupturi de stoc sau dacă unul dintre articole lipseşte, îl vom înlocui, cu notificare in prealabil, cu un altul din aceeaşi gamă, de o calitate cel puţin echivalentă şi de o valoare cel puţin egală sau superioară, pentru a nu întârzia livrarea.

În cazul în care un articol nu poate fi înlocuit în condiţiile de mai sus după ce comanda Dvs. este definitivă, vă vom contacta telefonic sau prin email în cel mai scurt timp pentru a conveni împreuna:

 • decalarea livrării până la reaprovizionarea produsului lipsă, în cazul în care acest lucru este posibil;
 • înlocuirea produsului cu altul disponibil;
 • anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate sau, dupa caz
 • returnarea sumelor de bani achitate pentru produsele indisponibile

Articolul 7 - Preturile

Prețurile produselor noastre sunt indicate pe site în lei inclusiv TVA, cu excepția participării la costurile de procesare și expediere. Publisol.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile în orice moment. În momentul unei comenzi, produsele vor fi facturate pe baza tarifelor în vigoare la momentul validării ordinului de comanda. Produsele rămân proprietatea publisol.ro până la plata integrală a prețului. Prețul produselor similare vândute de PUBLISHING SOLUTIONS S.R.L. în magazine terti sau prin internet vor putea fi diferite față de cele afișate pe site-ul publisol.ro

Articolul 8 - Costul de procesare si transport

 • Livrare prin curier (Fan Courier, Sameday, DPD, GLS Courier): livrare la o adresă de destinație din Romania. Costul este de 17.90 cu TVA inclus. Valoarea maxima a unei comenzii este de 5000 ron cu Tva incluzand transportul si costul ramburs. Pentru comenzile de peste 150 lei (TVA inclus) transportul este gratuit.<*/li>
 • Livrare prin CN Posta Romana pentru comenzile platite cu cardul si efectuate din strainatate, din tarile eligibile (Europa)

Articolul 9 - Modalitati de livrare

Modalitatea generală de livrare este în sistem de curierat prin firmele de curierat cu care avem contracte încheiate, în limita zonelor acceptate de către firmele de curierat.Livrarea va fi considerată încheiată în momentul predării produselor de către publisol.ro către Transportator. Produsele călătoresc pe riscul Clientului, chiar și în cazurile în care comanda este adresată unui alt destinatar, transferul riscurilor fiind efectuat la momentul predării coletelor către Transportator la livrare. Clientul are obligația să verifice starea produselor livrate și să formuleze rețineri pe documentul de livrare (AWB, Aviz de însoțire a mărfii, Factura Fiscală s.a) sau prin scrisoare recomandată cu aviz de primire către publisol.ro. în termen de 72 de ore de la livrarea produselor. În caz contrar, nu vor putea fi începute demersurile de rambursare către Transportator.

În caz de neconformitate a produselor sau de viciu aparent, Clientul are la dispoziție 14 zile de la recepția acestora pentru a depune o reclamație către publisol.ro. Reclamația poate fi formulată în scris și transmisă prin email / poștă.

Dupa acest termen, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.

Articolul 10 - Termene de livrare

În cazul plății prin card de credit sau card de debit, comenzile sunt expediate în ziua următoare validării online. Comenzile validate vineri sunt expediate în ziua de luni următoare, cu excepția deschiderii excepționale sâmbătă mai ales în decembrie. Comenzile validate sâmbătă și duminică sunt expediate marti.

Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 24-72 ore lucrătoare

În perioada Sărbătorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, pot suferi modificari care vor fi anunţate în prealabil clientului.

Articolul 11- Data limita de livrare

În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 15 de zile de la data recepției de către publisol.ro a comenzii complete împreună cu plata integrală a acestora, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea clientului. Sumele plătite de către Client îi vor fi restituite in termen de 10 zile lucratoare de la reprimirea produselor la sediul firmei.

Articolul 12 - Termenele de renuntare

Aveți la dispoziție o perioadă de 14 zile de la primirea produselor dvs. pentru a vă exercita dreptul de renunţare de la publisol.ro fără a trebui să justificați motivele sau să plătiți o penalizare.

Dacă vă exercitați dreptul de renuntare în perioada menționată mai sus, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom rambursa produsul (produsele) în cauză în termen de 30 de zile de la solicitarea dvs. Costurile de expediere și returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Returnările se vor face în stare originală și vor fi complete (ambalare, aviz ...) la adresa de returnare: Publishing Solutions, Str Radarului nr 12E, Sat Petrești, Com Corbeanca, Ilfov.

Nu vom accepta returnări de produse care au fost deschise sau a căror ambalare a fost deteriorată. Nu se acceptă returnarea sau înlocuirea produsului pentru produsele cu termene mai lungi sau pentru toate produsele după data de expirare. În cazul în care aceste produse vor fi în continuare returnate, acestea nu vor fi rambursate în nici un fel

Articolul 13 - Protectia Minorilor

Orice persoană care face o comandă de pe site-ul publisol.ro trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată. Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății.

Articolul 14 – Responsabilitatea publisol.ro

publisol.ro își declină orice răspundere, civilă sau penală, care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare a produselor comercializate sau de daune, responsabilitatea apartine furnizorului produsului în cauză.

Articolul 15 - Politica de confidentialitate

Prin acceptarea acestor termeni va declarati de acord ca furnizarea serviciilor si produselor sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date Personale".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. publisol.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre publisol.ro pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice şi aşa mai departe. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale publisol.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si publisol.ro

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. publisol.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe adresa Piața Presei Libere nr. 1, corp A3-A4, Et. 1, 077067 București, Romania sau prin email la adresa office@publisol.ro , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

publisol.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere publisol.ro sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere publisol.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere publisol.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. dreptul de a cere publisol.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@publisol.ro

Siteul nostru foloseste cookiuri, puteti vedea politica referitoare la cookie-uri pe siteul nostru

Articolul 16 - Litigii

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Prezentele condiții generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislația română. În caz de litigii, clientul se va adresa societății Publishing Solutions SRL pentru a găsi o soluție amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluționate de către Instanțele competente.

Articolul 15 - Copyright

Toate elementele site-ul publisol.ro sunt și rămân proprietatea intelectuală exclusivă a publisol.ro . Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă, exploatată, difuzată sau utilizată pentru orice scop, inclusiv software, elemente vizuale sau sonore ale site-ului. Folosirea orice link simplă sau hypertext este strict interzisă fără acordul scris al publisol.ro.

this is just a warning
Conectează-te
Coș de cumpărături
0 articole