Sari la conținut

News

Cere-mi ce vrei si-ti voi da! de Megan Maxwell

de Hadrian Mateescu 24 Mar 2021 0 Comentarii

Eric Zimmerman și Judith Flores își trăiesc în continuare viața fericită de familie, împreună cu cei trei copii ai lor. Departe de ochii lumii, își continuă și viața lor amoroasă ceva mai specială, din care mai fac parte și alte persoane. Totul pare minunat, dar provocările își vor face în curând simțită prezența. Fiul lor adolescent începe să se razvrătească, iar asta le pune la grea încercare relația familială. În viața profesională intervin noi schimbări, mai cu seamă în cea a lui Judith. Cât despre relația lor amoroasă ceva mai specială, aceasta va deveni și mai specială. O femeie din trecutul lui Eric va reveni, pentru noi intrigi, din care gelozia nu va lipsi. Vor reuși cei doi soți să își păstreze intactă minunata lor poveste de dragoste?

În paralel, vom afla noi și incitante lucruri despre cei doi prieteni intimi ai lui Eric și Judith. Mel și Björn vor avea parte de foarte multe schimbări în viața lor de cuplu încă necăsătorit.”

 

O poveste care mi-a tăiat respirația cu fiecare nou volum citit. O poveste care este departe de a se fi încheiat!

De curând a apărut Cere-mi ce vrei și-ți voi da! cel de-al patrulea volum al seriei. Acum câteva zile, editura mi-a făcut minunata surpriză de a mi-l trimite! Și nu m-am putut abține să nu îl iau la citit cât mai repede.

Acțiunea volumului de față se desfășoară la cinci ani distanță de celelalte volume ale seriei. Îi regăsim pe Judith și Eric la fel de îndrăgostiți unul de celălalt, pasionali și impetuoși. Revedem un Flyn adolescent, total schimbat față de copilul pe care l-am știut până acum; micuțul Eric care crește și seamănă mult cu tatăl său, o cunoaștem și pe fiica cuplului: Hannah. O familie frumoasă!

Cu toate acestea, îmi dau seama că rutina de zi cu zi s-a abătut asupra lor. Dar toate sunt pe cale să se schimbe!

La un prânz cu Björn și Mel, Judith este neplăcut surprinsă de apariția unei tinere care i se adresează soțului ei cu apelativul “gogoșică”… și se enervează și mai tare când descoperă că Geneva este fosta logodnică din studenție a lui Eric, despre care ea nu știa absolut nimic.

Deși cei doi se iubesc la nebunie, plafonarea în rutina de zi cu zi și gelozia încep să își spună cuvântul. Încep să apară disensiuni, despre care cei doi nu discută momentan.

”— Te iubesc, Jud. Nu te otrăvi cu gândurile tale. Geneva este o femeie din trecutul meu, la fel cum și în viața ta au existat bărbați. Și acum, cred că este mai bine să lăsam lucrurile așa.”

Dar micile neplăceri se acumulează, atât pentru Jud cât și pentru Eric… Flyn devine aproape peste noapte un rebel, îi șochează când constată că tânărul a rămas corigent la șase materii și, ca părinți, se văd nevoiți să îl pedepsească.

”— Fiul tău nu e un băiat rău, dar fata cu care e, o anume Elke, și grupul din care face parte intră în belele și ar trebui să faceți în așa fel încât să-l separați de ei sau veți ajunge să aveți mari probleme. Mai mulți dintre copiii ăștia nici măcar nu mai sunt la școală. Toți sunt din familii bune, ca a voastră, care-și permit taxele de aici. Din nefericire, mulți dintre acești părinți au renunțat să se mai lupte cu ei, dar recomandarea mea ar fi ca voi să nu renunțați.”

Cere-mi ce vrei și-ți voi da! are două fire narative strâns împletite: familia Zimmerman și cuplul Mel și Björn. Din păcate, dorința acestuia din urmă de a face parte dintr-un cabinet de avocatură elitist din München o pune pe Mel într-o situație ciudată. Tinerei i se spune în față de către acționarul majoritar al firmei că trebuie să fie perfectă pentru ca logodnicul ei să fie acceptat.

”— Cu toate acestea, faptul că nu e căsătorit și că logodnica lui e o mamă singură, nu-i ușurează accesul în cabinet; dacă lucrurile nu se schimbă, nu se căsătorește cu o femeie perfectă și nu devine legal tatăl fetiței tale și… — Cu tot respectul, Gilbert, i-o retează Mel, zărind pentru prima dată lupul în blană de oaie, cred că ar trebui să te concentrezi asupra muncii pe care Björn e capabil să o realizeze și în niciun caz asupra altor lucruri care nu au nicio legătură cu cabinetul tău.”

Hmmm, parcă văd că vor fi ceva probleme în acest cuplu…

Plină de emoție, cartea ne ține cu sufletul la gură, încercând să facem față fiecărei noi întâmplări ce pare a destabiliza mersul lucrurilor.

Eric și Jud sunt aceeași nebuni geloși și pasionali, care se iubesc feroce. Este tipic acestui cuplu să se iubească și să se certe cu aceeași plăcere. De la dorința lui Judith de a lucra la tensiunile create de Flyn, comunicarea adesea problematică dintre cei doi, dar și temerile legate de unele persoane care încearcă să-i destabilizeze.

O poveste care împletește cu succes umorul cu tensiunea, emoțiile profunde și variate cu clipele de fericire pură, toate condimentate cu pasiunea fierbinte și fanteziile ce devin realitate.

Am fost încântată să observ cât de bine le este lui Björn și Mel, că tânărul tot încearcă să o convingă să se căsătorească cu el, cum iubirea și pasiunea îi răvășește pe fiecare dintre ei.

”Flyn continuă să fie supărat pe mine, dar, spre deosebire de micuțul Eric, în loc să se lipească de mine când vin acasă, se îndepărtează din ce în ce mai mult. Dar o să-i treacă, e mare, așa că îl las în pace.”

Numai că Flyn e departe de a fi terminat cu rebeliunea. Odată cu mutatul la o nouă școală, tânărul se îndrăgostește de o fată care nu e potrivită pentru el, intră într-un anturaj dubios, se răzvrătește contra lui Judith și devine impertinent, iar notele scad dramatic… Deși pedepsit de Eric, tânărul continuă să meargă din greșeală în greșeală. Cel mai rău aspect este că apar disensiuni între Jud și Eric din această cauză.

 

Subiecte de discuții apar și atunci când Jud revine la muncă, mai ales când trebuie să meargă într-o călătorie. Se ceartă din diferite cauze cu Eric, este îngrijorată de durerile de cap ale acestuia, începe să îi ascundă diferite lucruri din dorința de a nu-i cauza și mai mult stres… Când totul iese la iveală vă dați seama cine este vinovată, nu?

Autoarea Megan Maxwell ne ține cu sufletul la gură și în privința lui Björn și Mel, care au și ei momentele lor tensionate atât din cauza dorinței femeii de a deveni agent de pază la consulatul Statelor Unite, cât și a dorinței bărbatului de a face parte dintr-o firmă de avocatură faimoasă, deși Mel realizează că în acea firmă ceva nu merge tocmai bine. Totuși, iubirea celor doi, deși pusă la încercare, triumfă.

”Pentru că nu vreau să trăiesc fără tine, pentru că Sami te adoră și pentru că ne iubești pe amândouă așa cum nu am văzut pe nimeni să iubească, vrei să te căsătorești cu mine în Las Vegas, în data de 18 aprilie și, mai târziu, să sărbătorim alături de familie în München?”

Principala problemă a celor două cupluri este comunicarea. Din dorința de a le evita celor dragi o supărare, fiecare dintre ei evită să vorbească despre anumite subiecte cu potențial de a degenera într-o ceartă.

Dar, întâmplarea face că, de ce ți-e frică nu scapi!

Una caldă, două reci! Cam așa se petrec lucrurile în această poveste! Spirite aprinse contra calmului german, mândrie de ambele părți, gelozie cât cuprinde… și în același timp pasiune fierbinte și jocuri sexuale desfrânate, iubire care de cele mai multe ori le rezolvă pe toate.

De asemenea, m-am bucurat când în carte au apărut Dexter și Graciela, care acum sunt părinți de gemeni. Pe lângă toate astea avem parte și de șocul lui Raquel, sora lui Judith, când aceasta află despre viața intimă condimentată a surorii ei.

Surprize apar și în viața lui Björn și Mel… și ce surprize! Adevărate șocuri!

”— Vrei să spui că Björn are un fiu?

Mel încuviințează.

— Da, Jud…, da, îmi spune convinsă. Are până și aceeași culoare a ochilor și aceeași formă a feței.”

Cere-mi ce vrei și-ți voi da! este un taifun emoțional ce trece de la o extremă la alta cu viteza luminii, abundent în răsturnări de situație credibile. Certuri și împăcări pasionale, situării dramatice, tensiuni specifice adolescenților, ne oferă o lectură captivantă, neputând lăsa cartea din mână. În acest ultim volum al seriei, Megan Maxwell ne oferă o călătorie plină de peripeții spre fericirea până la adânci bătrâneți. Avem parte de momentele de suferință și tristețe, de durere, dar și iubire profundă și sprijin, pasiune fierbinte și fantezii erotice pe care personajele nu se sfiesc să le pună în practică.

O lectură incitantă!

Mulțumesc editurii Publisol pentru exemplarul oferit spre recenzie.

 

sursa: Just Reading my Books

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Articol anterior
Articol următor

Lăsați un comentariu

De notat, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Vă mulțumim pentru abonare!

Acest email a fost deja înregistrat!

Cumpără look-ul

Alege opțiuni

Publisol.ro
Actualizari exclusive, noi aparitii si reduceri speciale pentru membri
Anunta-ma cand se intoarce in stoc
Termeni & Condiții

Termeni si conditii

Acesti Termeni și Condiții Generale se aplică tuturor comenzilor plasate pe site-ul publisol.ro și pentru comenzile trimise de persoane particulare prin telefon. În general, acestea guvernează relația dintre publisol.ro și utilizatorii site-ului.


Articolul 1 - Identificarea companiei noastre

publisol.ro, site operat de PUBLISHING SOLUTIONS S.R.L., cu adresa Piața Presei Libere nr. 1, corp A3-A4, Et. 1, 077067 București, Romania. CUI: RO 39723038, Nr. de inregistrare la R. C.: J40/15549/2022 EMAIL: office@publisol.ro, Tel: (+40) 00722450666. Program de relatii cu clientii si procesare comenzi: Luni – Vineri : 09.00-17.00

Articolul 2 - Comenzi

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse către publisol.ro implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi aşa mai departe.

Prin site: publisol.ro

Accesand pagina noastra de internet veti gasi gama completa de produse, iar comanda Dvs poate fi lansata in mod direct aici. Comenzile Dvs vor fi confirmate in cel mai scurt timp de catre unul dintre consilierii nostri. Pentru orice informatii referitoare la produsele noastre (gama, comanda,livrare,etc) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la comenzi@publisol.ro. Consilierii publisol.ro va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face alegere potrivita.

Articolul 3 - Validarea unei comenzi

Validarea de către client: Declarați că ați citit și ați acceptat acești Termeni și condițiile înainte de a vă plasa comanda. Prin urmare, validarea comenzii dvs. reprezintă o acceptare a acestor condiții generale de vânzare. Pentru comenzile plasate direct pe site-ul nostru sau prin telefon dacă ne-ați lăsat o adresă de e-mail, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastră. În lipsa unei dovezi contrare, datele înregistrate de publisol.ro constituie dovada tuturor tranzacțiilor dintre publisol.ro și clienții săi.

Validarea de către publisol.ro: La primirea comenzilor, publisol.ro asigură coerența datelor comunicate. Ca parte a politicii sale împotriva plăților frauduloase, publisol.ro își rezervă dreptul de a efectua orice investigație necesară înainte de validarea unei comenzi. Aceasta poate include solicitarea unei dovezi de domiciliu sau solicitarea informațiilor de contact ale sucursalei dvs. bancare. Atunci când se inițiază o astfel de procedură, validarea comenzii este suspendată. În cazul în care comanda nu a fost validată în termen de 5 zile, comanda va fi anulată, iar sumele plătite vor fi rambursate. Această perioadă poate fi extinsă dacă schimburile de documente sunt în curs de desfășurare între client și publisol.ro

Articolul 4 - Conditii de plata

publisol.ro acceptă următoarele modalități de plata :

lei pentru livrare în Romania si strainatate (in cazul comenzilor din afara Romaniei, este necesara plata on-line cu cardul bancar):

 • plata RAMBURS, se plăteşte persoanei care livrează comanda în momentul primirii acesteia, angajat al firmei de curierat
 • plata CARD BANCAR: Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/ Mastercard).
 • Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 • plata VIRAMENT BANCAR pe baza de factura proforma: Cont in RON la LIBRA BANK - RO21 BREL 0002 0018 1189 0100. Factura fiscală va fi trimisă la adresa de facturare indicată de Client împreună cu produsele.

Articolul 5 - Produsele

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul publisol.ro are atribuită o denumire, descriere, detalii de compoziţie şi un preţ. Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea publisol.ro nu va putea fi angajată.

Articolul 6 - Valabilitatea si durata ofertei

Oferta publisol.ro este valabilă în limita stocului disponibil .În cazul unei rupturi de stoc sau dacă unul dintre articole lipseşte, îl vom înlocui, cu notificare in prealabil, cu un altul din aceeaşi gamă, de o calitate cel puţin echivalentă şi de o valoare cel puţin egală sau superioară, pentru a nu întârzia livrarea.

În cazul în care un articol nu poate fi înlocuit în condiţiile de mai sus după ce comanda Dvs. este definitivă, vă vom contacta telefonic sau prin email în cel mai scurt timp pentru a conveni împreuna:

 • decalarea livrării până la reaprovizionarea produsului lipsă, în cazul în care acest lucru este posibil;
 • înlocuirea produsului cu altul disponibil;
 • anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate sau, dupa caz
 • returnarea sumelor de bani achitate pentru produsele indisponibile

Articolul 7 - Preturile

Prețurile produselor noastre sunt indicate pe site în lei inclusiv TVA, cu excepția participării la costurile de procesare și expediere. Publisol.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile în orice moment. În momentul unei comenzi, produsele vor fi facturate pe baza tarifelor în vigoare la momentul validării ordinului de comanda. Produsele rămân proprietatea publisol.ro până la plata integrală a prețului. Prețul produselor similare vândute de PUBLISHING SOLUTIONS S.R.L. în magazine terti sau prin internet vor putea fi diferite față de cele afișate pe site-ul publisol.ro

Articolul 8 - Costul de procesare si transport

 • Livrare prin curier (Fan Courier, Sameday, DPD, GLS Courier): livrare la o adresă de destinație din Romania. Costul este de 17.90 cu TVA inclus. Valoarea maxima a unei comenzii este de 5000 ron cu Tva incluzand transportul si costul ramburs. Pentru comenzile de peste 150 lei (TVA inclus) transportul este gratuit.<*/li>
 • Livrare prin CN Posta Romana pentru comenzile platite cu cardul si efectuate din strainatate, din tarile eligibile (Europa)

Articolul 9 - Modalitati de livrare

Modalitatea generală de livrare este în sistem de curierat prin firmele de curierat cu care avem contracte încheiate, în limita zonelor acceptate de către firmele de curierat.Livrarea va fi considerată încheiată în momentul predării produselor de către publisol.ro către Transportator. Produsele călătoresc pe riscul Clientului, chiar și în cazurile în care comanda este adresată unui alt destinatar, transferul riscurilor fiind efectuat la momentul predării coletelor către Transportator la livrare. Clientul are obligația să verifice starea produselor livrate și să formuleze rețineri pe documentul de livrare (AWB, Aviz de însoțire a mărfii, Factura Fiscală s.a) sau prin scrisoare recomandată cu aviz de primire către publisol.ro. în termen de 72 de ore de la livrarea produselor. În caz contrar, nu vor putea fi începute demersurile de rambursare către Transportator.

În caz de neconformitate a produselor sau de viciu aparent, Clientul are la dispoziție 14 zile de la recepția acestora pentru a depune o reclamație către publisol.ro. Reclamația poate fi formulată în scris și transmisă prin email / poștă.

Dupa acest termen, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.

Articolul 10 - Termene de livrare

În cazul plății prin card de credit sau card de debit, comenzile sunt expediate în ziua următoare validării online. Comenzile validate vineri sunt expediate în ziua de luni următoare, cu excepția deschiderii excepționale sâmbătă mai ales în decembrie. Comenzile validate sâmbătă și duminică sunt expediate marti.

Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 24-72 ore lucrătoare

În perioada Sărbătorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, pot suferi modificari care vor fi anunţate în prealabil clientului.

Articolul 11- Data limita de livrare

În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 15 de zile de la data recepției de către publisol.ro a comenzii complete împreună cu plata integrală a acestora, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea clientului. Sumele plătite de către Client îi vor fi restituite in termen de 10 zile lucratoare de la reprimirea produselor la sediul firmei.

Articolul 12 - Termenele de renuntare

Aveți la dispoziție o perioadă de 14 zile de la primirea produselor dvs. pentru a vă exercita dreptul de renunţare de la publisol.ro fără a trebui să justificați motivele sau să plătiți o penalizare.

Dacă vă exercitați dreptul de renuntare în perioada menționată mai sus, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom rambursa produsul (produsele) în cauză în termen de 30 de zile de la solicitarea dvs. Costurile de expediere și returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Returnările se vor face în stare originală și vor fi complete (ambalare, aviz ...) la adresa de returnare: Publishing Solutions, Str Radarului nr 12E, Sat Petrești, Com Corbeanca, Ilfov.

Nu vom accepta returnări de produse care au fost deschise sau a căror ambalare a fost deteriorată. Nu se acceptă returnarea sau înlocuirea produsului pentru produsele cu termene mai lungi sau pentru toate produsele după data de expirare. În cazul în care aceste produse vor fi în continuare returnate, acestea nu vor fi rambursate în nici un fel

Articolul 13 - Protectia Minorilor

Orice persoană care face o comandă de pe site-ul publisol.ro trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată. Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății.

Articolul 14 – Responsabilitatea publisol.ro

publisol.ro își declină orice răspundere, civilă sau penală, care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare a produselor comercializate sau de daune, responsabilitatea apartine furnizorului produsului în cauză.

Articolul 15 - Politica de confidentialitate

Prin acceptarea acestor termeni va declarati de acord ca furnizarea serviciilor si produselor sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date Personale".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. publisol.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre publisol.ro pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice şi aşa mai departe. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale publisol.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si publisol.ro

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. publisol.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe adresa Piața Presei Libere nr. 1, corp A3-A4, Et. 1, 077067 București, Romania sau prin email la adresa office@publisol.ro , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

publisol.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere publisol.ro sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere publisol.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere publisol.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. dreptul de a cere publisol.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@publisol.ro

Siteul nostru foloseste cookiuri, puteti vedea politica referitoare la cookie-uri pe siteul nostru

Articolul 16 - Litigii

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Prezentele condiții generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislația română. În caz de litigii, clientul se va adresa societății Publishing Solutions SRL pentru a găsi o soluție amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluționate de către Instanțele competente.

Articolul 15 - Copyright

Toate elementele site-ul publisol.ro sunt și rămân proprietatea intelectuală exclusivă a publisol.ro . Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă, exploatată, difuzată sau utilizată pentru orice scop, inclusiv software, elemente vizuale sau sonore ale site-ului. Folosirea orice link simplă sau hypertext este strict interzisă fără acordul scris al publisol.ro.

this is just a warning
Conectează-te
Coș de cumpărături
0 articole