Regulament Campanie "Publisol da ora exacta"

REGULAMENT CAMPANIE PUBLISOL DA ORA EXACTA

 

  1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI ”Publisol da ora exacta”

    

   1.1. Organizatorul campaniei este Publisol.ro, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Sulina nr. 26, sector 5, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/15549/2022, avand cod fiscal RO 39723038, cont RO21BREL0002001811890100 deschis la Libra Internet Bank, sucursala Ploiesti2, reprezentata prin Dl. Rasuceanu Cezar Alexandru, in calitate de Director General.

   Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial, potrivit celor mentionate mai jos denumit in continuare Regulament Oficial.

    

   1.2. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.publisol.ro.

    

   2. DREPTUL DE PARTICIPARE

   Campania promotionala este organizata si de desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

   La aceasta campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice majore cu rezidenta in Romania, precum si persoane juridice sau alte entitati legal constituite pentru care nu exista un impediment legal sau conventional cu privire la achizitie.

    

   3.PERIOADA DE DESFASURARE

   Campania de oferire cadou a unui set, la alegerea clientului, de ceas+bratara pentru barbati sau doamne, se va desfasura incepand cu data de 12 iunie 2024 si se va incheia la data de 31 decembrie 2024 (data platii) in limita stocului disponibil. Inscrierile primite dupa aceasta data, respectiv, 31 decembrie 2024, nu vor mai beneficia de gratuitate.

    

   4. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

    

   4.1 SUBIECTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

   Achizitioneaza de pe Publisol.ro carti sau reviste, cu o valoare a cosului de cumparaturi mai mare sau egala cu 100 lei (exclusiv transportul), in perioada campaniei 12.06.2024 – 31.12.2024 si vei primi cadou un set format din ceas si bratara, avand posibilitatea de a opta intre doua modele, pentru dama, respectiv barbat: https://publisol.ro/products/set-de-2-bucati-ceas-si-bratara in limita stocului existent in magazinul on-line www.publisol.ro 

   In cazul in care nu va exprimati optiunea pentru modelul de cadou dorit, ne rezervam dreptul de a va oferi unul dintre seturi, la alegerea noastra.

    

   4.2 MODALITATEA DE PARTICIPARE LA CAMPANIA PROMOTIONALA

   Pentru a participa la campanie trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

   1. Intra pe site-ul publisol.ro ;
   2. Adauga in cos carti si reviste, insumand cel putin 100 lei (exclusiv transportul) ;
   3. Apasa pe butonul “Finalizeaza comanda”;
   4. In josul paginii, la sectiunea “Nota Comanda”, completeaza  modelul dorit, bifeaza casuta pentru acceptarea termenilor si conditiilor apoi “Contiuna catre finalizare”;
   5. Introdu datele pentru livrare, respectiv facturare si metoda de plata apoi finalizeaza comanda ;
   6. Asta este tot. Colegii nostri vor prelua comanda si o vor livra catre tine cartile sau revistele comandate alaturi de cadoul pe care l-ai ales;

   IN CAZUL IN CARE PRODUSELE PRIMITE CADOU PREZINTA DEFECTE/NECONFORMITATI, TE RUGAM SA NE SESIZEZI ACEST LUCRU PRIN E-MAIL LA ADRESA COMENZI@PUBLISOL.RO SAU LA NUMARUL DE TELEFON 0722.450.666, SA NE EXPEDIEZI SETUL LA ADRESA STR PIATA PRESEI LIBERE NUMARUL 1, CASA PRESEI LIBERE, CORP A3, ETAJ 1 IAR NOI ITI VOM TRIMITE UN NOU SET.

   Pentru detalii despre campanie sau alte informatii intra pe www.publisol.ro , suna la numarul de telefon 0722.450.666 sau scrie-ne e-mail la comenzi@publisol.ro .

   Se va emite o factura fiscala pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

   La cerere, Vanzatorul va transmite Cumparatorului, prin e-mail, factura emisa, aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de publisol.ro, Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii publisol.ro, situatie in care factura fiscala va fi comunicata de catre Vanzator, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii.

   Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile publisol.ro sau Vanzatorilor si nici nu vor fi stocate de catre publisol.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

   Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este NETOPIA S.R.L., societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania, avand punct de lucru in Bd. Pierre de Coubertin Nr. 3-5, Office Building, Etaj. 4, Sector 2, Bucuresti, 021901, Romania, numar de ordine in Registrul Comertului J40/9170/04.07.2003, cod unic de inregistrare RO 15565496.

   Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu

   caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

    

   5. INFORMAREA

   Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe site-ul www.publisol.ro. Participarea la campania promotionala implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

   Utilizarea site-ului si achizitionarea de produse prin intermediul sau sunt conditionate de acceptarea, insusirea si confirmarea acordului dumneavoastra cu privire la Termeni si conditii, astfel va dati acordul cu privire la faptul ca ati citit si va insusiti respectarea prezentului Regulament.

   6.PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

   Publisol.ro si partenerii acesteia vor prelucra datele cu caracter personal furnizate, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

   Organizarea campaniei de abonare la newsletter este o actiune in cadrul unei campanii de promovare a brandurilor, produselor si serviciilor editurii Publishing Solutions SRL (www.publisol.ro) si a partenerului acestuia ArtPrint SA.

   Datele furnizate vor fi utilizate in scopul derularii abonamentului, livrarii produsului dar si pentru promovarea brandurilor mentionate, a produselor si serviciilor Publishing Solutions SRL (www.publisol.ro) si a partenerului acestuia ArtPrint SA.

   CE DATE PROCESAM?

   1. Numele, prenumele, adresa de expediere, numarul de telefon, adresa de email pentru derularea relatiei intre Furnizor si Cumparator in scopul expedierii revistelor/produselor. Aceste date vor fi utilizate atat de noi cat si de parteneri pentru expediere.
   2. Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, strada, numar, bloc, scara, apartament, etaj, sector, judet, oras, cod postal, date necesare emiterii si transmiterii facturii precum si transmiterii declaratiilor conform prevederilor fiscale. Aceste date vor fi prelucrate si pastrate conform prevederilor legale si cu respectarea termenelor si conditiilor prevazute de reglementarile fiscale sau legale in vigoare, precum si cele privind arhivarea.
   3. Adresa de email poate fi utilizata pentru comunicari despre campanii ulterioare si cercetari calitative cu privire la produsele achizitionate.

   In scopul realizarii obiectivelor campaniei de abonare organizatorul va utiliza datele de contact si dupa terminarea perioadei de abonare, timp de 1 an de zile, pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatii la evenimente asociate produsului achizitionat.

   1. Contul bancar sau alte date comunicate de Cumparator, de regula pentru restituirea unor sume de bani, in situatii precum incetarea abonamentului sau alte situatii similare in care Cumparatorul comunica aceste date pentru transferul unei sume de bani.

   Prin participarea la Campanie, cumparatorii sunt de acord ca datele furnizate la abonare dar si pe parcurs sa fie prelucrate de catre Furnizor si partenerii acestuia in scopul derularii abonamentului precum si in scopurile mentionate.

   EXERCITAREA DREPTURILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

   In calitate de persoana vizata privind prelucrarea datelor cu caracter personal iti poti exercita toate drepturile prevazute de lege prin urmatoarele modalitati:

   1. Prin e-mail la adresa: office@publisol.ro ;
   2. Printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, expediata pe adresa Publishing Solutions SRL, Piata Presei Libere nr. 1, corp A3, etaj 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, cu MENTIUNEA: in atentia RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

   Dupa primirea solicitarii vei fi contactat prin e-mail pentru relatii si informatii necesare solutionarii solicitarii.

   Scopul colectarii si procesarii datelor are in vedere realizarea obiectului contractului de abonament, expedierea comenzilor si transmiterea de comunicari in legatura cu produsele achizitionate, in scopul indeplinirii obligatiilor conventionale si legale in legatura cu produsul achizitionat, precum si pentru comunicari despre campanii ulterioare sau cercetari cu privire la produsele achizitionate.

   Prin completarea si transmiterea datelor tale prin formularul de inscriere sau prin modalitatile mentionate, declari si accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a publisol.ro si iti dai acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre publisol.ro si/sau parteneriul ArtPrint  SA, in conformitate cu scopurile mentionate in acest regulament.

   Conform prevederilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal ai dreptul:

   • Sa fii informat.
   • Sa ai acces la datele tale.

   De asemenea poti cere rectificarea datelor tale precum si stergerea lor in cazurile in care nu exista un temei care sa justifice continuarea stocarii sau transferul datelor.

   Ai dreptul la restrictionare, la opozitie si de a nu fii supus procesului decizional individual automatizat.

   De asemenea, ai dreptul sa iti retragi consimtamantul, atunci cand prelucrarea se face pe baza consimtamantului.

   In cazul in care te consideri lezat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ai dreptul de a te adresa Autoritatii de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

   Datele furnizate nu se vor transfera catre state terte!

   7. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

   Prezenta campanie promotionala poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie promotionala.

   8. DREPTUL DE RETRAGERE

   In conformitate cu prevederile OUG 34/2014, art. 9 Cumparatorul beneficiaza de dreptul de a se retrage din contractul de achizitie la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale. Termenul de retragere este 14 zile de la data incheierii contractului (data la care Furnizorul a primit toate informatiile solicitate pentru comanda).

   Pentru retragere poti trimite un e-mail la adresa office@publisol.ro sau comenzi@publisol.ro in care sa mentionezi urmatoarele: adresa e-mail abonat, nume platitor (in cazul in care sunt diferiti), numar comanda, adresa.

   9. PREVEDERI FINALE

   Prin completarea formularului si transmiterea datelor din continutul acestuia iti dai acordul cu privire la continutul acestui regulament precum si cu privire la modificarile ulterioare.

   Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.publisol.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe website urile mentionate.

   Eventualele reclamatii legate de derularea campaniei promotionare se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Publishing Solutions SRL, Piata Presei Libere nr. 1, corp A3, etaj 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701Bucuresti, cu mentiunea ABONAMENTE NEWSLWTTER, la adresele de e-mail office@publisol.ro , comenzi@publisol.ro sau la telefon 021 336 36 33.

   10.SOLUTIONAREA PLANGERILOR

   Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila.

   Persoana interesata va adresa o solicitare catre Organizator la adresele de e-mail office@publisol.ro , comenzi@publisol.ro. Litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente.

   Prezentul Regulament se completeaza cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului, cu Politica de confidentialitate precum si cu Regulamentul general de abonare publicate pe www.publisol.ro.

   Rasuceanu Cezar Alexandru – Director General