Concurs abonare Femeia

 

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI ”Concurs abonare #Femeia.”

 

1.1. Organizatorul campaniei este ArtPrint SA, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Sulina nr. 26, sector 5, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/2076/1991, avand cod fiscal RO 401053, cont RO84CARP045201197899RO01 deschis la PATRIA BANK, sucursala OLTENITEI, reprezentata prin Dl. Constantin-Virgil Danciu, in calitate de Director General.

Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial, potrivit celor mentionate mai jos denumit in continuare Regulament Oficial.

 

1.2. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.publisol.ro.

 

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania promotionala este organizata si de desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La aceasta campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice majore cu rezidenta in Romania, precum si persoane juridice sau alte entitati legal constituite pentru care nu exista un impediment legal sau conventional cu privire la achizitie.

 

 1. PERIOADA DE DESFASURARE

Campania de abonare se va desfasura incepand cu data de 1 decembrie 2023 si se va incheia la data de 31 ianuarie 2024 (data platii). Inscrierile primite dupa aceasta data, respectiv, 31 ianuarie 2024, nu vor participa la tragerea la sorti, care este programata pentru data de 1 februarie 2024.

 

 1. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

4.1 SUBIECTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Achizitioneaza un abonament pe un an la revista #Femeia. (10 editii pe an) in perioada 1 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024, la pretul promotional de 150 lei (o suta cincizeci lei) si, pe langa reducerea de 25% din pretul abonamentului – platesti 150 lei in loc de 200 lei, poti castiga, prin tragere la sorti, unul din cele cinci premii ale campaniei constand in:

 • 3 x seturi pandantiv + esenta parfum valoare 440 lei setul, oferite de Marab Parfumery
 • 1 x parfum Confess valoare 560 lei, oferit de Marab Parfumery
 • 1 x voucher achizitie carti valoare 100 lei, oferit de publisol.ro

*Valabilitatea voucherului este de trei luni din momentul punerii in posesie.

*Premiile oferite de Marab Parfumery vor fi expediate de Marab Parfumery.

Informatiile privind modalitatile de abonare pot fi gasite in revista #Femeia., editia decembrie  2023, sau pe site-ul www.publisol.ro, sectiunea abonamente.  

Valoarea totala a premiilor este de 1980 lei. Premiile nu pot fi inlocuite cu contravaloarea lor in bani.

Premiile nu sunt transmisibile, beneficiarii premiilor vor fi doar titularii abonamentelor. Valoarea impozitului castigului ce depaseste valoarea de 600 lei va fi suportata de partenerul care pune la dispozitie premiul.

Campania ”Concurs abonare #Femeia.” nu se asimileaza cu alte oferte sau campanii existente. Participantii trebuie sa achizitioneze un abonament pentru un an, la pretul de 150 lei, la revista #Femeia., in perioada campaniei.

Castigatorii vor fi desemnati prin intermediul www.random.org in data de 01 februarie 2024, intre orele 9.00 – 17.00. Dupa stabilirea castigatorilor, acestia vor fi contactati prin e-mail. Prenumele si localitatea acestora vor fi publicate pe pagina de Facebook #Femeia., dupa revendicare.

Modalitatea de extragere a castigatorilor este:

 • Se organizeaza o extragere in data de 01 februarie 2024.
 • In urma inregistrarii abonamentelor contractate in campanie, fiecare abonat va avea alocat un cod numeric.
 • Premiile vor fi alocate primelor 5 (cinci) coduri numerice extrase.
 • Ordinea premiului va fi ordinea enumerarii premiilor.

 

Revendicarea premiilor se va face pana in data de 15 februarie 2024, prin dovedirea identitatii si a eligibilitatii: persoane fizice majore cu rezidenta in Romania si persoane juridice sau alte entitati legal constituite care s-au abonat pe un an la revista #Femeia. in perioada campaniei 1 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024.

In cazul in care printre castigatori sunt persoane juridice, societatea va desemna beneficiarii premiului prin imputernicire.

In cazul in care vor exista premii nerevendicate sau refuzate, se va organiza inca o extragere, unde vor participa toti abonatii care nu au fost extrasi anterior. Modalitatea de extragere va fi cea descrisa mai sus. In extragere vor intra premiile nerevendicate sau refuzate si abonatii nedesemnati anterior. Data celei de-a doua extrageri va fi anuntata pe pagina de Facebook #Femeia.

4.2 MODALITATEA DE PARTICIPARE LA CAMPANIA PROMOTIONALA

Pentru a participa la campanie trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

 1. On-line: Intra pe site-ul www.publisol.ro, sectiunea abonamente, achizitioneaza un abonament pe un an la revista #Femeia. (10 editii), completeaza datele de expediere a abonamentului si achita valoarea mentionata. In acest mod, datele tale vor fi preluate automat in lista de participare.

SAU

 1. Prin e-mail: Achita contravaloarea abonamentului, respectiv suma de 150 lei, in contul societatii ArtPrint SA: RO84CARP045201197899RO01 deschis la PATRIA BANK, sucursala OLTENITEI, specificand “Plata abonament #Femeia.”, apoi trimite un scan, captura de ecran sau o fotografie a dovezii platii prin e-mail, la adresa abonamente@artprint.ro, insotita de detaliile necesare pentru facturare si livrare: nume, prenume, e-mail, numar telefon, adresa completa: strada, numar, bloc, scara, apartament, etaj, sector/ judet, oras, cod postal. Vei primi e-mail de confirmare a abonamentului, dupa procesarea platii.

Abonamentele vor incepe cu prima editie posibila de contractat, in functie de data platii, dar nu mai tarziu de luna martie 2024.

In cazul platilor efectuate pana la data de 15 a lunii se vor expedia revistele avand aparitie in piata in luna imediat urmatoare. In cazul platii abonamentului dupa data de 15 a lunii se vor expedia revistele avand aparitie in cea de-a doua luna dupa efectuarea platii.

Abonamentele se expediaza doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru detalii despre campanie sau alte informatii intra pe www.publisol.ro sau suna la numarul de telefon 021 336 36 33.

Atentie!

Abonamentul achizitionat va fi expediat doar daca ai facut plata si ai furnizat datele complete pentru facturare si livrare: nume, prenume si adresa completa, pentru persoane fizice, iar pentru persoane juridice, denumire societate, cod fiscal, numar de inregistrare ONRC, cont bancar, adresa.

Informatii referitoare la abonament, campanie si detalii despre revista #Femeia. se pot obtine la adresele de e-mail abonamente@artprint.ro, redactie@artprint.ro sau la telefon 021 336 36 33, de luni pana vineri, intre 9.00 – 17.00.

Editura ArtPrint SA livreaza abonamentele doar prin intermediul Postei Romane.

Timpul estimat de livrare este de pana la 5 zile lucratoare de la data aparitiei revistei pe piata. In caz de intarzieri, nelivrari sau livrari necorespunzatoare, la sesizare, ArtPrint poate face reclamatii catre Posta Romana. Timpul estimat de raspuns este de 10 zile lucratoare.

Dimensiunile revistei #Femeia. sunt 210x282 mm. Pentru informatii suplimentare ne poti scrie pe abonamente@artprint.ro sau ne poti suna la 021 336 36 33.

Daca ai o cutie postala prea mica sau care nu se incuie, astfel incat sa permita livrarea revistelor in conditii de siguranta, daca adresa de expediere este gresita sau incompleta, ori apare o alta situatie care impiedica livrarea initiala, situatie pentru care editura nu poate fi facuta raspunzatoare (cazuri fortuite sau de forta majora, asa cum sunt definite de legislatia in vigoare), ArtPrint SA nu isi asuma raspunderea pentru aceste situatii si nu va suporta costul revistelor nelivrate sau a cheltuielilor cu reexpedierea revistelor returnate, aceste costuri fiind suportate de cumparator.

Pe durata abonamentului, adresa de expediere poate fi schimbata. Noua adresa pentru livrarea revistelor se va transmite in scris, pe adresa de e-mail abonamente@artprint.ro, cu 30 de zile inaintea expedierii urmatorului numar din abonament.

Se va emite o factura fiscala pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

La cerere, Vanzatorul va transmite Cumparatorului, prin e-mail, factura emisa, aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de ArtPrint SA, Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii ArtPrint SA, situatie in care factura fiscala va fi comunicata de catre Vanzator, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile ArtPrint SA sau Vanzatorilor si nici nu vor fi stocate de catre ArtPrint SA sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este NETOPIA S.R.L., societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania, avand punct de lucru in Bd. Pierre de Coubertin Nr. 3-5, Office Building, Etaj. 4, Sector 2, Bucuresti, 021901, Romania, numar de ordine in Registrul Comertului J40/9170/04.07.2003, cod unic de inregistrare RO 15565496.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu

caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 

 1. INFORMAREA

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe site-ul www.publisol.ro. Participarea la campania promotionala implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Utilizarea site-ului si achizitionarea de abonamente/ produse prin intermediul sau, dar si achizitionarea de abonamente direct, sunt conditionate de acceptarea, insusirea si confirmarea acordului dumneavoastra cu privire la Termeni si conditii, astfel va dati acordul cu privire la faptul ca ati citit si va insusiti respectarea prezentului Regulament.

 1. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

ArtPrint si partenerii acesteia vor prelucra datele cu caracter personal furnizate, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Organizarea campaniei de abonare este o actiune in cadrul unei campanii de promovare a brandului #Femeia., a produselor si serviciilor ArtPrint SA si ale partenerilor: Marab Parfumery, publisol.ro.

Datele furnizate vor fi utilizate in scopul derularii abonamentului, livrarii produsului dar si pentru promovarea brandului #Femeia., a produselor si serviciilor ArtPrint SA.

CE DATE PROCESAM?

 1. Numele, prenumele, adresa de expediere, numarul de telefon, adresa de email pentru derularea relatiei intre Furnizor si Cumparator in scopul expedierii revistelor/produselor. Aceste date vor fi utilizate atat de noi cat si de parteneri pentru expediere.
 2. Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, strada, numar, bloc, scara, apartament, etaj, sector, judet, oras, cod postal, date necesare emiterii si transmiterii facturii precum si transmiterii declaratiilor conform prevederilor fiscale. Aceste date vor fi prelucrate si pastrate conform prevederilor legale si cu respectarea termenelor si conditiilor prevazute de reglementarile fiscale sau legale in vigoare, precum si cele privind arhivarea.
 3. Adresa de email poate fi utilizata pentru comunicari despre campanii ulterioare si cercetari calitative cu privire la produsele achizitionate.

In scopul realizarii obiectivelor campaniei de abonare organizatorul va utiliza datele de contact si dupa terminarea perioadei de abonare, timp de 1 an de zile, pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatii la evenimente asociate produsului achizitionat.

 1. Contul bancar sau alte date comunicate de Cumparator, de regula pentru restituirea unor sume de bani, in situatii precum incetarea abonamentului sau alte situatii similare in care Cumparatorul comunica aceste date pentru transferul unei sume de bani.
 2. Datele de identitate ale castigatorilor in scopul de a beneficia de premii. Aceste date vor fi utilizate dupa cum urmeaza:
 • de ArtPrint SA pentru a stabili eligibilitatea castigatorilor,
 • de Marab Parfumery si publisol.ro pentru punerea in posesie a premiilor

 

Prin participarea la Campanie, cumparatorii sunt de acord ca datele furnizate la abonare dar si pe parcurs sa fie prelucrate de catre Furnizor si partenerii acestuia in scopul derularii abonamentului precum si in scopurile mentionate.

EXERCITAREA DREPTURILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In calitate de persoana vizata privind prelucrarea datelor cu caracter personal iti poti exercita toate drepturile prevazute de lege prin urmatoarele modalitati:

 1. Prin e-mail la adresa: protectia.datelor@artprint.ro;
 2. Printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, expediata pe adresa ArtPrint SA, Piata Presei Libere nr. 1, corp A3, etaj 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, cu MENTIUNEA: in atentia RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Dupa primirea solicitarii vei fi contactat prin e-mail pentru relatii si informatii necesare solutionarii solicitarii.

Scopul colectarii si procesarii datelor are in vedere realizarea obiectului contractului de abonament, expedierea revistelor si transmiterea de comunicari in legatura cu produsele achizitionate, in scopul indeplinirii obligatiilor conventionale si legale in legatura cu produsul achizitionat, precum si pentru comunicari despre campanii ulterioare sau cercetari cu privire la produsele achizitionate.

Prin completarea si transmiterea datelor tale prin formularul de inscriere sau prin modalitatile mentionate, declari si accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a ArtPrint SA si iti dai acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre ArtPrint SA si/sau partenerii ArtPrint  SA, in conformitate cu scopurile mentionate in acest regulament.

Conform prevederilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal ai dreptul:

 • Sa fii informat.
 • Sa ai acces la datele tale.

De asemenea poti cere rectificarea datelor tale precum si stergerea lor in cazurile in care nu exista un temei care sa justifice continuarea stocarii sau transferul datelor.

Ai dreptul la restrictionare, la opozitie si de a nu fii supus procesului decizional individual automatizat.

De asemenea, ai dreptul sa iti retragi consimtamantul, atunci cand prelucrarea se face pe baza consimtamantului.

In cazul in care te consideri lezat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ai dreptul de a te adresa Autoritatii de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Datele furnizate nu se vor transfera catre state terte!

 1. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie promotionala.

 

 

 1. INCETAREA ABONAMENTULUI
 2. Incetarea unui abonament se poate produce inainte de termenul sau in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau caz fortuit conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Furnizorului, din motive independente de vointa sa.
 3. Furnizorul va putea sista un abonament in situatii precum:
 • Adresa de livrare se dovedeste repetitiv a fi incorecta.
 • Cutia postala nu este conforma si securizata, iar asta poate produce neintelegeri intre parti.
 • S-au epuizat toate variantele propuse de Furnizor in a regla o neintelegere, iar abonatul nu a acceptat nici una.
 • Cerintele unui abonat, aparute ulterior abonarii, nu pot fi onorate de Furnizor din motive ce tin de: implicatii financiare neaprobate, legaturi contractuale cu terti implicati in derularea abonamentului, si alte situatii nenegociate anterior abonarii.
 • Neintelegerilor repetate, produse din culpa sau cu intentia Cumparatorului.

In cazul sistarii unui abonament se va rambursa Cumparatorului valoarea ramasa de consumat, calculata pe numar de aparitii si la pretul de coperta, ale publicatiei ce face obiectul abonamentului.

Modalitatile de rambursare sunt:

 • In cont – cumparatorul va furniza datele necesare operatiunii
 • Prin mandat postal
 • Prin curierat cu valoare declarata

Daca apar costuri de rambursare (cum ar fi comisioane bancare, taxe postale s.a.), acestea vor fi suportate de Cumparator.

 1. Dreptul de retragere

In conformitate cu prevederile OUG 34/2014, art. 9 Cumparatorul beneficiaza de dreptul de a se retrage din contractul de abonament incheiat la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale. Termenul de retragere este 14 zile de la data incheierii contractului (data la care Furnizorul a primit toate informatiile solicitate pentru abonare).

Pentru retragere poti trimite un e-mail la adresa abonamente@artprint.ro in care sa mentionezi urmatoarele: nume abonat, nume platitor (in cazul in care sunt diferiti), numar comanda, adresa.

 

 

 1. PREVEDERI FINALE

Prin completarea formularului si transmiterea datelor din continutul acestuia iti dai acordul cu privire la continutul acestui regulament precum si cu privire la modificarile ulterioare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.publisol.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe website urile mentionate.

Eventualele reclamatii legate de derularea campaniei promotionare se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: ArtPrint SA, Piata Presei Libere nr. 1, corp A3, etaj 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701Bucuresti, cu mentiunea #Femeia. - ABONAMENTE, adresa de e-mail abonamente@artprint.ro, telefon 021 336 36 33.

 1. SOLUTIONAREA PLANGERILOR

Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila.

Persoana interesata va adresa o solicitare catre Organizator la adresa de e-mail abonamente@artprint.ro. Litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente.

Prezentul Regulament se completeaza cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului, cu Politica de confidentialitate precum si cu Regulamentul general de abonare publicate pe www.publisol.ro.

Constantin-Virgil Danciu – Director General