email comenzi@publisol.ro
0722450666
0 Cos Cumparaturi 0,00 lei
CLOSE

Cosul tau este gol

Nu ezita ! Vezi alte produse

Despre publisol.ro

Despre noi ... sau despre mine!

Am pornit de la un ideal de petrecere a unui timp liber de calitate: o carte bună se poate citi dimineața lângă o cafea bună, dupa-amiaza la o cană de ceai, sau, de ce nu, seara lângă un pahar de vin din zona sau de culoarea preferate.

Propunem la publisol.ro și selectam pentru clienții nostri cărți editate de Editura Publisol sau provenite de la alte edituri partenere.

Am pornit acest magazin on-line într-o perioadă de care ne vom aduce aminte toată viața – adica în aprilie 2020. Initial s-a numit publisol.ro Apoi, pe masura ce s-a dezvoltat portofoliul Editurii Publisol - ne-am schimbat numele in publisol.ro.

Cititorii au migrat mult in ultimii ani spre comenzile on-line. De multe ori remarca in librăriile clasice noile aparitii editoriale, apoi cauta cu infrigurare pe terminalele mobile unde gasesc cele mai avantajoase oferte.

Daca veti gasi la noi cartea preferata, vom face ceea ce tine de noi pentru a va livra in cele mai bune conditii si la o oferta corecta cartile editate la Editura Publisol.

Lunar avem o selecție de noi apariții editoriale – din zona de beletristică dar și de non-ficțiune. Cărțile adresate copiilor vor ocupa o zonă importantă pentru că este.. important (repetiția este intenționată!) să le oferim posibilitatea reală de a citi cărți in format fizic și a nu petrece prea mult timp în fața ecranelor de tot felul!

Promitem să ascultam cu atenție opiniile și sugestiile clienților nostri, pentru o experienta cat mai placuta alaturi de Editura Publisol si cartile sale. Scrieti-ne opiniile la adresa office@publisol.ro

 

Martie 2022