email comenzi@publisol.ro
0762 068 926
0 Cos Cumparaturi 0,00 lei
CLOSE

Cosul tau este gol

Nu ezita ! Vezi alte produse

Cezar Ioan a degustat vinurile de la Artisan Winery

de Hadrian Mateescu
0 Comentarii
Cezar Ioan a degustat vinurile de la Artisan Winery

În aprilie 2020 i-am cerut opinia lui Cezar Ioan, editorul și proprietarul Vinul.ro, referitoare la cele două vinuri îmbuteliate realizate de Artisan Winery în zona Miniș și comercializate de Booksaveur.com. Iată mai jos ce a rezultat:

1.Pinot Noir 2018

Culoare specifica de PN tânăr (rubiniu deschis cu tente cărămizii).

Nas fructat (cireașă) de intensitate medie+.

Gustativ: cireșe plus capsuna si aceeasi aciditate viguroasa, structura de taninuri medie-, cu taninurile bine coapte, corpolența ușoară și vagi impresii de vanilie.

Dacă parcursul gustativ este unul bun ca intensitate și expresivitate, postgustul este mediu. În total, un vin foarte agreabil, suculent, expresiv.

Într-o degustare de grup probabil ar primi o medie spre 87-88 de puncte acum.

Are personalitate și probabil va mai evolua foarte bine pentru incă 4-5 ani (de revăzut!). Paharul gol, dupa 5 minute, capătă note balsamice foarte interesante.

Puteți cumpăra de aici:  https://booksaveur.com/collections/vinuri-ro%C8%99ii/products/pinot-noir-minis-de-la-artisan-winery

2. Cabernet Sauvignon, 2018

Culoare roșie-granat, sănătoasă, apetisantă.

Nas de coacăze și codiță de roșie, cutie de lemn, frumos, de intensitate mediu+.

Gustativ are atac mediu, dupa care evolueaza ascendent, frumos - tot coacăze și vișine.

Un vin “elegant” caracteristic soiului, cu o corpolență medie+ si caracter fructat bun, pe un suport excelent de aciditate și cu taninuri bine șlefuite, bine coapte - fără impresii de supracopt sau supraextracție. Ușoară remanență picant-dulceagă pe buze in postgust.

Probabil un vin de 87-88 puncte acum, cu potențial de evoluție pozitivă de măcar 4-5 ani, dacă e păstrat în condiții corecte.

Puteți cumpăra de aici: https://booksaveur.com/collections/vinuri-ro%C8%99ii/products/cabernet-sauvignon-2017-de-mini%C8%99-de-la-artisan-winery-0-7-l

by Hadrian Mateescu

Posteaza comentariu

Lasa un comentariu


Comentariile vor fi postate dupa aprobarea moderatorului